Italian în vârstă de 75 de ani acuzat de violență sexuală și șantaj asupra româncei căreia îi închiriase apartamentul

Violență sexuală și tentativă de șantaj. Acestea sunt acuzațiile pentru care carabinierii din localitatea Marina di Ginosa (Taranto), conduși de mareșalul Vito Capozzi, au pus sub arest domiciliar un bărbat italian de 75 de ani, în urma unui ordin judecătoresc emis de judecătorul pentru anchete preliminare, Vilma Gilli.

Din cele relatate de ziarul La Gazzetta del Mezzogiorno, reiese că pensionarul italian ar fi constrâns prin violență de mai multe ori în cursul lunii septembrie 2017, o femeie de cetățenie română căreia îi închiriase o locuință, să se supună unor abuzuri sexuale din partea acestuia. Mai exact, bărbatul de 75 de ani a profitat în diverse ocazii când s-a întâlnit cu conaționala noastră pentru a abuza sexual de ea, în ciuda faptului că femeia s-a opus mereu cu tărie. Bărbatul a invitat-o chiar să întrețină raporturi sexuale cu el în schimbul a diferite avantaje economice.

Mai mult, pensionarul ar fi încercat să o șantajeze pe femeia română cu același scop de a o convinge să facă sex cu el, amenințând-o că nu-i va conecta locuința la rețeaua de energie electrică, de la care fusese deconectată între timp.

Femeia română, sătulă de nenumăratele abuzuri din partea bărbatului italian, a decis să se adreseze carabinierilor și să dea astfel startul unei anchete, anchetă în urma căreia autoritățile au obținut chiar și înregistrări cu convorbirile dintre pensionarul italian și femeie, cu ajutorul cărora au fost demonstrate acuzațiile aduse de conaționala noastră.

Judecătorul Vilma Gilli a dispus astfel arestul la domiciliu pentru bărbatul italian, ca măsură de precauție, acesta urmând să apară din nou în fața judecătorului în următoarele zile pentru interogatoriu.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol