Italia: escrocheria unei „vrăjitoare” românce, a cerut 15.000 de euro unei femei pentru a scăpa-o de deochi

A făcut-o să creadă că este deocheată și pentru asta avea nevoie de descântece care impuneau un întreg ritual de exorcizare. Pentru serviciile sale, o „vrăjitoare” româncă de 34 de ani din Ladispoli, provincia Roma, i-a cerut unei femei românce din Montevarchi, provincia Arezzo, suma de 15.000 de euro. Marea „tămăduitoare” a fost denunțată în stare de libertate de către carabinierii din Montevarchi pentru  fraudă agravantă, informează valdarnopost.it.

Femeia română de 33 de ani, rezidentă la Montevarchi, a contactat „vrăjitoarea” pe Facebook pentru a-i da în cărți. Vrăjitoarea i-a spus că este deocheată și asta ar fi cauza problemelor sale. Pentru a scăpa de deochi ar fi fost necesar să aibă loc câteva ședințe de exorcizare iar pentru aceste servicii ale sale, „vrăjitoarea” a solicitat plata a 15.000 de euro pe care femeia română i-ar fi trimis prin intermediul unui card Postpay

Femeia „deocheată”, la sfatul familiarilor săi, a denunțat totul la poliție care a inițiat imediat ancheta urmărind transferurile făcute și cererile de plată de către „vrăjitoarea” în cauză. Prin urmare, a avut loc acuzația de fraudă agravantă emisă de procurorul general din Arezzo.

@rotalianul