Italian amendat cu 2.000 de euro pentru că a coborât din avion pentru a fuma o țigară

Un bărbat italian, în vârstă de 35 de ani și originar din localitatea italiană Quartu Sant’Elena, provincia Cagliari din Sardinia, s-a ales cu o amendă de 2.000 de euro și a fost denunțat pentru întreruperea unui serviciu public după ce a coborât din avion pentru a fuma o țigară.

După câteva minute, informează site-ul de știri locale Casteddu Online, s-a întors din nou la bordul aeronavei ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 13:00 de joi, 29 septembrie 2022, pe aeroportul Elmas din Cagliari, unde un avion al companiei Ryanair, care avea deja o întârziere de două ore (trebuia să decoleze la 10:45, ora locală), se pregătea să decoleze spre Londra, Marea Britanie.

Cu câteva minute înainte de decolare însă, un pasager s-a ridicat de pe scaun, a coborât pe scara de la ușa avionului și, înainte ca personalul de bord să-l poată opri, s-a dus spre zona din aeroport în care se controlează documentele.

Acolo a forțat ușile pentru a pătrunde înăuntru și, odată intrat în aeroport, a întrebat angajații unde ar putea să fumeze o țigară, primind drept răspund de la aceștia, bineînțeles, că nu este permis fumatul în acea zonă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Dezamăgit, italianul de 35 de ani s-a întors la aeronavă și a urcat din nou la bord ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Căpitanul aeronavei a chemat polițiștii însă, iar aceștia, pe lângă faptul că nu i-au permis bărbatului să mai călătorească spre Londra, i-au aplicat și o amendă de 2.000 de euro și l-au denunțat pentru întreruperea unui serviciu public.

În final, mai scrie sursa citată, avionul Ryanair a decolat cu o întârziere de 5 ore.

Distribuie acest articol