Italian amenințat cu moartea și încuiat în casă de o moldoveancă beată. A refuzat să întrețină relații intime cu ea

O moldoveancă în vârstă de 31 de ani, aflată sub influența băuturilor alcoolice, a amenințat cu moartea un italian de 29 de ani și l-a încuiat în casa ei din Corcagnano, la periferia orașului Parma, după ce a refuzat să întrețină relații intime cu ea.

Incidentul a avut loc duminică seara, 3 martie, menționează La Repubblica

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei aplicații de matrimoniale și au petrecut seara împreună, luând cina într-un restaurant de unde femeia a plecat în stare de ebrietate.

Situația a escaladat odată ajunși la domiciliul moldovencei unde bărbatul a refuzat să întrețină relații intime cu ea. Drept consecință, femeia l-a amenințat cu o sticlă și l-a încuiat în locuință.

Neavând altă soluție, bărbatul a apelat la ajutorul poliției.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La fața locului au sosit forțe ale poliției de stat și o echipă de pompieri, care au pătruns în apartament de pe balconul bucătăriei, cu ajutorul unei scări, deoarece moldoveanca refuza să deschidă ușa apartamentului.

La vederea polițiștilor, ea a devenit violentă, lovindu-i cu picioarele și pumnii și amenințându-i cu moartea.

Unul dintre polițiști a fost rănit la abdomen, necesitând cinci zile de îngrijiri medicale.

După ce situația s-a mai calmat, polițiștii au predat femeia îngrijirilor personalului medical 118.

Dusă la secția de poliție pentru identificare, a fost arestată pentru infracțiunea de rezistență și vătămare corporală asupra unui agent de poliție.

De asemenea, a fost denunțată pentru violență privată, amenințări agravate și refuzul de a furniza detalii despre propria identitate personală.

Distribuie acest articol