Italian bătut și terorizat de iubita româncă. Femeia era geloasă

Un bărbat în vârstă de 71 de ani din localitatea italiană Rimini (Emilia-Romagna) a ajuns victima abuzurilor unei femei de 46 de ani, de naționalitate română, cu care a avut o relație.

Violențele s-au petrecut în locuința bărbatului unde, într-o încercare de a se proteja, acesta s-a baricadat în casă și a încuiat ușa, conform celor relatate de ziarul Il Resto del Carlino.

Într-un acces de furie însă, femeia româncă a încercat să spargă ușa cu un ciocan.

Mai mult, aceasta nu era prima oară când bărbatul ar fi fost victima comportamentului agresiv al femeii care, potrivit sursei citate, se manifesta în special după ce consuma alcool.

Conform declarațiilor date de pensionar, gelozia ar fi principalul motiv pentru care femeia ar fi devenit violentă, insultându-l, amenințându-l și chiar confiscându-i telefonul mobil timp de mai multe ore.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Agresiunile nu s-au limitat doar la cuvinte. Femeia este acuzată că a devastat apartamentul, a distrus mobilierul și alte obiecte decorative și l-a atacat pe bărbat cu pumni și palme.

Într-o încercare de a scăpa de furia româncei de 46 de ani, bărbatul italian s-a refugiat în dormitor, însă femeia a încercat să spargă ușa izbindu-se cu umărul în ea.

Aceasta este acuzată, de asemenea, de vătămare corporală, având în vedere că bărbatul a suferit vânătăi și zgârieturi pe corp, fiind nevoit să se prezinte la urgențe, de unde a fost externat cu o recomandare de opt zile de îngrijiri medicale.

Procurorul adjunct Luca Bertuzzi, care a condus ancheta, a solicitat recent trimiterea femeii în judecată.

Audierea preliminară în fața judecătorului de drepturi și libertăți va avea loc la Rimini pe data de 7 februarie 2024.

Conaționala noastră este reprezentată de avocatul Milena Montemaggi.