Un italian a câștigat în România concursul de talente X Factor 2021

Nick Casciaro, un italian în vârstă de 31 de ani, originar din Bolzano, este câștigătorul sezonului 10 al concursului de talente X Factor România, difuzat pe postul de televiziune Antena 1.

Marea Finală X Factor 2021 a avut loc pe 23 decembrie, de la 22.15.

Publicul a fost încântat de Nick Casciaro, motiv pentru care l-a votat pentru a primi marele premiu. A obținut 50.000 euro, dar – mai presus de orice – admirația tuturor.

Tânărul italian a triumfat și în fața juriului format din Loredana Groza, Florin Ristei, Delia și Ștefan Bănică, aducând pe scenă melodii care îmbină tradiția populară românească cu cea napolitană, inclusiv o variantă a „Funiculì Funiculà”.

La audiții a cântat piesa „Leave a Light On” și a mers direct în Bootcamp cu 4 DA. Aici, concurentul a adus pe scena X Factor 2021 un moment de excepție interpretând „Don’t You Worry Child” de la Swedish House Mafia ft. John Martin.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

A urmat etapa Duelurilor unde vocea puternică și gravă a fost pusă în evidență de melodia „Unchained Melody”, interpretată ireproșabil. Nick a creat o atmosferă emoționantă și candidă, ce a cucerit audiența. Momentul său din semifinală, când a cântat „Hallelujah” a convins-o pe Loredana să meargă cu el în marea finală X Factor 2021.

În finala X Factor 2021, Nick Casciaro a susținut trei momente muzicale: unul cu un invitat special, unul alături de mentorul său (Loredana) și un moment solo.

Primul moment muzical al concurentului a fost alături de un invitat special. În cazul lui Nick, a fost vorba de doi artiști pasionați de muzică – Andrei Calancea, fostul coleg din grupa Loredanei și de Dinu Iancu Sălăjanu. Cei trei au interpretat „Ciobănaș cu 300 de oi”. Apoi Dinu Iancu-Sălăjanu l-a provocat pe Nick să cânte și o melodie în italiană – „Funiculì, funiculà”.

- Continuarea după publicitate -

Nick Casciaro a susținut un nou moment acompaniat de un artist, de data aceasta fiind vorba despre nimeni alta decât Loredana. Cei doi nu doar că au cântat piesa „Dirty Dancing”, dar au și dansat, oferind un număr complet.

Nick a încheiat călătoria X Factor 2021 cu melodia „Who Wants To Live Forever”.

 Tânărul artist a participat în Italia la Italia’s Got Talent, Amici 13 și la concursul de talente Ancora volare din cadrul emisiunii Domenica In.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20