Italian condamnat la închisoare pe viață. A ucis o româncă și i-a furat 8.000 de euro

Gabriel Falloni, italianul în vârstă de 36 de ani care pe 17 aprilie 2021 a ucis-o pe Elena Raluca Șerban (32 de ani) într-un apartament din Aosta, apoi i-a furat din casă 8.000 de euro, a fost condamnat la închisoare pe viață. Judecătorii au considerat că bărbatul a fost perfect lucid în momentul agresiunii.

Falloni, cu multe infracţiuni la activ, și-a recunoscut fapta, după ce tânăra româncă a fost găsită moartă pe data de 17 aprilie, în baia apartamentului pe care îl închiriase de puţin timp pe via Partigiani.

Italianul a fost filmat de camerele de supraveghere în seara zilei de sâmbătă, 17 aprilie, când a intrat în clădirea unde locuia românca. A ieșit după 37 de minute din blocul respectiv.

Individul le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe Elena după o altercație. Tânăra ar fi refuzat un joc erotic, iar Falloni a încercat să o convingă cu forța. Și-a pus mâinile în jurul gâtului ei, dar apoi a slăbit strânsoarea. În acel moment, ea luase deja un cuțit pentru a se apăra, însă bărbatul a reușit să i-l smulgă din mână, apoi a înjunghiat-o și a fugit cu banii din casă, o sumă de 8.000 de euro.

„Sărmana Elena, a trăit un iad în ultimele clipe ale vieții sale – a spus în sala de judecată procurorul Manlio D’Ambrosi – o fată care s-a gândit că poate mai strânge niște bani pentru a-și ajuta familia și s-a trezit în situația că nu numai bani i-au fost furați, ci și viața!”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Falloni ar fi folosit banii pe care i-a furat de la victimă, pentru taxiuri, a-și plăti datorii și pentru a trimite bani și câteva cadouri familiei sale din Sardinia. „Nu vrem să avem nimic de-a face cu el – au spus surorile sale – de îndată ce am aflat ce a făcut am predat totul la secția de poliție”.