Italian în România: „E absurd! Sunt mai multe BMW-uri aici decât în Germania, unde le produc!”

Un turist italian, cunoscut pe internet ca Paoletto, a devenit subiectul unei discuții virale după ce a publicat pe TikTok un videoclip în care își exprimă surprinderea față de numărul mare de mașini scumpe observate în București.

În timpul ultimei sale vizite în capitala României, Paoletto a filmat o coloană de mașini la un semafor, comentând despre diversitatea și opulența autovehiculelor pe care le-a văzut.

„În România, în București, e ceva halucinant în ceea ce privește mașinile”, a spus italianul în timp ce își începea înregistrarea.

El a detaliat observațiile sale începând cu o Dacie, apoi cu numeroase BMW-uri, unele dintre ele modele recente:

„IQ (Volkswagen IQ, care are un preț de pornire de 43.000 de euro), apoi BMW, nu e ultimul model, este penultimul. BMW, ok! BMW, acesta este ultimul model.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

E absurd! Sunt mai multe BMW-uri în România decât în Germania, unde le produc! Uite, o altă mașină electrică”, a relatat turistul italian, evident uimit de ceea ce vedea.

@paolettoking #fyp #happy #funny #romania #tiktok #viral #fypシ ♬ suono originale – Paoletto🔥🔥🔥

Această postare nu este prima care îl aduce în atenția publicului român pe influencerul italian.

Anul trecut, Paoletto a devenit viral cu o altă înregistrare pe TikTok în care compara modul în care se face curățenie în România cu cel din Italia, lăudând simțul de răspundere al lucrătorilor români și atrăgând numeroase reacții din partea utilizatorilor platformei.

Videoclipul despre mașinile din București subliniază un fenomen interesant în capitala României, reflectând o tendință de lux și modernitate care pare să contrasteze cu percepțiile externe despre țara noastră.

Observațiile lui Paoletto oferă o perspectivă inedită asupra stilului de viață românesc, văzut prin ochii unui străin surprins de opulența neașteptată.