Italian în România, vinde înghețată și își asigură clienții: „Sunt vaccinat, cumpărați cu încredere”

Un cetățean italian originar din Sicilia, comerciant în Timișoara, folosește vaccinarea ca reclamă pentru a-și vinde înghețata. Pe toneta sa, lângă lista cu arome, a scris că s-a vaccinat împotriva Covid-19. S-a gândit că oamenii vor prinde încredere când vor vedea afișul, iar asta îi va duce mai mulți clienți, relatează TVR Timișoara.

Sursa: TVR Timișoara

Vincenzo locuiește de 12 ani la Timișoara, unde este căsătorit cu o româncă. Este foarte bucuros că a avut ocazia să se vaccineze, având în vedere că în țara sa procesul de imunizare împotriva Covid-19 se desfășoară într-un ritm mult mai lent. Italianul produce înghețată artizanală pe care o vinde în Parcul Copiilor. Crede în eficiența vaccinului și în faptul că această campanie de imunizare va fi motorul repornirii economiei.

„Am făcut vaccinul și m-am gândit că foarte mulți copii vin aici să cumpere înghețată, vin părinții, bunicii, fetițe și băieței, și dacă văd că am făcut vaccinul au mai multă încredere. Cred că să faci vaccinul este foarte important pentru vremurile astea”, a declarat italianul pentru sursa citată.

Sursa: TVR Timișoara

Negustorul italian s-a plâns că în ultimele luni afacerea nu i-a mers prea bine din cauza pandemiei de coronavirus, dar încet, încet, începe să-și revină: „Oamenii se uită și râd, mă întreabă dacă sunt vaccinat eu sau înghețata. Glumesc… Le răspund că nu, eu sunt vaccinat, am făcut și rapelul și e totul în regulă.

Oamenii au spus că într-adevăr cumpără mai cu încredere de la italianul care s-a vaccinat: „Până la urmă avem siguranța că dânsul este protejat și, într-un fel, așa ne protejăm și pe noi știind că nu riscăm să luăm boala și s-o dăm mai departe”, a fost de părere o tânără. Un alt cetățean a mărturisit: „Și eu sunt vaccinat și aș cumpăra de la oamenii vaccinați, adică eu încurajez vaccinarea. N-am niico problemă că-și face reclamă cu acest lucru, dimpotrivă.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vincenzo speră că vom avea o vară frumoasă, în care persoanele să se vaccineze anti-Covid, pentru a putea reveni cât mai curând la normalitate.