Un italian îndrăgostit de o româncă i-a dăruit zeci de mii de euro apoi a reclamat-o la Poliție

O româncă în vârstă de 26 de ani va fi judecată în Italia pentru înşelătorie sentimentală, considerată de anchetatori un nou gen de infracţiune, după ce ar fi profitat de naivitatea unui italian în vârstă de 50 de ani pentru a obţine zeci de mii e euro de la acesta, informează La Repubblica.

Povestea „de dragoste” între cei doi a început în anul 2019, cu lungi convorbiri telefonice, mesaje pasionale și proiecte în comun de cum își vor petrece viața împreună, dar cu puține întâlniri în viața reală. Românca accepta să se întâlnească cu bărbatul italian doar atunci când avea de primit bani de la el sub diferite pretexte.

Când bărbatul îi propunea vreo întâlnire, dar nu exista niciun motiv pentru care românca ar fi putut primi bani, tânăra inventa tot felul de scuze: „nu reușesc să ajung” sau „nu mă simt bine, nu mai pot veni”.

Italianul trebuia să îi trimită fotografii cu banii promiși, iar tânăra răspundea cu inimioare şi mesaje de dragoste, apoi accepta să se întâlnească cu el. Cum s-a întâmplat de exemplu atunci când i-a dăruit 20.000 de euro, precizează într-un video Rai Play.

La un moment dat românca a refuzat să mai vorbească cu italianul. Acesta a realizat că a fost înşelat şi a reclamat-o la Poliţie. Procurorul care conduce ancheta a identificat ceea ce consideră un nou tip de infracţiune, aceea de „înşelătorie sentimentală”. VIDEO aici.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul