Italian însurat cu o româncă arestat în România. A venit din Italia după ea și a bătut-o de față cu familia

Un bărbat italian în vârstă de 61 de ani a fost arestat zilele trecute în România după ce și-a bătut soția și i-a agresat fratele și tatăl, informează publicația italiană Il Giornale di Vicenza.

Potrivit sursei citate, bărbatul italian și soția lui, o româncă mai tânără decât el cu 19 ani, au petrecut perioada de carantină impusă de pandemie împreună în localitatea italiană Vicența, de unde este originar bărbatul. Imediat după ce s-au deschis granițele însă, femeia a plecat în vizită la familia ei din România și n-a mai dat niciun semn de viață soțului.

Cuprins de disperare, fiindcă a înțeles că femeia voia să-l părăsească, italianul de 61 de ani s-a dus după ea în România, mai exact, la Brașov, și a încercat să o forțeze să se întoarcă în Italia cu el. La refuzul soției, bărbatul a reacționat cu violență și a început să o bată, agresându-i apoi și pe fratele și tatăl femeii care au încercat să-l oprească. Familia a solicitat intervenția poliției, dar cetățeanul italian i-a atacat chiar și pe polițiști, mai precizează ziarul italian.

În cele din urmă agenții de poliție l-au blocat și l-au pus sub arestat, conducându-l apoi pe cetățeanul italian după gratii.