Italian însurat șantajat cu peste 20.000 de euro de amanta româncă. Îl amenința că-i va spune tot soției

Un italian de 53 de ani din Verona, însurat și cu copii, a plătit infidelitatea față de soția lui cu o sumă de peste 20.000 de euro după ce a avut o relația extraconjugală cu o femeie română. Amanta bărbatului a fost arestată în cursul zilei de joi, 22 octombrie, după ce bărbatul a refuzat să-i mai plătească alți bani, iar ea s-a prezentat acasă la el pentru a-i spune tot soției.

Potrivit Verona Sera, inițialele femeii românce sunt V.D.L. și are 39 de ani, iar în urmă cu doi ani a avut o relație cu un italian pe care s-a gândit apoi să-l șantajeze. Mai exact, femeia îl amenința pe bărbat că-i va spune soției lui c-au avut o relație dacă nu-i va da suma de 300 de euro pe lună.

Bărbatul s-a conformat și începând cu luna septembrie 2018 i-a plătit amantei sale lunar cei 300 de euro, dar după o perioadă femeia română a început să pretindă mult mai mult de la el. Astfel, individul a ajuns în final să-i plătească suma de 800 de euro în fiecare lună, până a ajuns în imposibilitatea de a mai putea plăti.

Când cetățeanul italian i-a spus româncei că nu mai are posibilitatea să-i plătească sumele cerute, aceasta a început să-l amenințe și mai tare. Între timp, însă, soția bărbatului a aflat și ea, în mod întâmplător, despre infidelitățile soțului ei, precum și despre sumele plătite româncei.

Neștiind că soția a aflat deja, V.D.L. s-a prezentat joia trecută la ușa bărbatului pe care-l șantaja cu intenția de a-i spune acesteia că a avut o relație cu soțul ei. Italianul, în schimb, a sunat la poliție când s-a trezit cu ea la ușă pentru a pune capăt în mod definitiv acestei situații.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Polițiștii interveniți la fața locului au pus-o sub arest pe românca de 39 de ani și i-au pus sub sechestru cele două telefoane mobile pe care aceasta le deținea și în care se aflau dovezi concrete că îl șantaja pe bărbatul italian de 53 de ani. De asemenea, în locuința româncei anchetatorii au găsit suma de 6.000 de euro în numerar, dar au constatat că aceasta ar fi primit de la bărbatul italian peste 20.000 de euro de-a lungul celor 2 ani.

Femeia se află acum sub arest preventiv la domiciliu, în așteptarea procesului.

@rotalianul