Un italian a jefuit o bancă, dar după 25 de minute s-a răzgândit și s-a predat carabinierilor

Un bărbat italian a jefuit o bancă în dimineața zilei de miercuri, 29 iunie 2022, dar la numai 25 de minute după aceea a ajuns să regrete fapta sa și s-a predat de unul singur carabinierilor.

Jaful a avut loc în jurul orei 11:00 de ieri la filiala Banca Popolare di Sondrio situată pe via Francesco Sforza din Milano. Individul a intrat în sediul băncii, informează Milano Today, și a spus că are o bombă la el, iar unul dintre casieri i-a dat suma de 500 de euro, pe care o avea disponibilă.

Răufăcătorul a luat apoi banii și a fugit pe jos, iar angajații băncii au alertat poliția, mai multe patrule intervenind imediat la fața locului pentru investigațiile de rigoare. Oamenii legii au preluat descrierea infractorului de la funcționarii bancari și au pornit pe urmele lui, dar vânătoarea a durat numai câteva minute.

Asta pentru că la ora 11:25 jefuitorul a coborât dintr-un taxi în fața cazărmii carabinierilor de pe via Noto din Milano și s-a predat, returnând totodată și suma furată din bancă.

Identificat de militari ca fiind un cetățean italian, în vârstă de 65 de ani și cu antecedente penale tot pentru aceeași faptă, infractorul a mărturisit că a pus la cale acel jaf fiindcă trece prin niște dificultăți economice, dar a început să regrete totul imediat după ce a ieșit din bancă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul