Italian mort în România. Mesajul prietenilor români: „Drum lin spre cer, camarade!”

Un motociclist italian, Panunzzio Michele, în vârstă de 63 de ani a murit, duminică, 29 mai, după ce a lovit o utilitară parcată pe o stradă din Sânleani, județul Arad, informează Aradon.

„Din cercetări a reieşit că un bărbat de 63 de ani, cetăţean italian care conducea o motocicletă în localitatea Sânleani, ar fi intrat în coliziune cu un microbuz parcat în afara părţii carosabile”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Arad.

Impactul a fost unul deosebit de violent, motociclistul italian a murit din cauza rănilor grave suferite. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Locul în care și-a pierdut viața cetățeanul italian. Foto: IPJ Arad

Bărbatul locuia la noi în țară, în Sânleani, comuna Livada. În memoria sa, Primăria din localitate a publicat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj:

„Primăria comunei Livada transmite sincere condoleanțe familiei celui ce a fost Panunzzio Michele, în vârstă de 63 de ani. Fost voluntar în cadrul Serviciului de pompieri. Decedat în tragicul accident de motocicletă, în această după amiază, în Sânleani. În amintirea lui, colegii motocicliști au aprins o lumânare și au pus flori la locul accidentului. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Toată lumea care l-a cunoscut susține că a fost un om deosebit, un suflet mare care îi ajuta pe toți cei din jurul său.

Mâine seară, începând cu ora 20:00, cei care l-au cunoscut vor ține un moment de reculegere și vor aprinde o lumânare pentru el. Momentul de reculegere va avea loc la intrarea în Sânleani, la locul accidentului.

„Odihnă veșnică! Un om deosebit!”, „Cât de trist, îmi doresc să nu fie adevărat, e doar un vis urât.”, „Drum lin spre cer, camarade!”, sunt doar câteva din comentariile de la postarea primăriei.

@rotalianul