Italian mort în timpul zborului cu avionul. Părea că doarme liniștit

Luciano Beretta, un respectat profesionist în domeniul mecanicii de precizie, în vârstă de 59 de ani, domiciliat în Cogliate, regiunea Lombardia, a decedat în mod neașteptat în dimineața de luni, 27 noiembrie, în timpul unui zbor cu avionul.

Bărbatul italian călătorea în Finlanda în interes de serviciu, menționează Il Saronno

Luciano Beretta a plecat de acasă devreme, însoțit de un coleg cu care s-a îmbarcat la Milano pe un zbor spre Finlanda.

În avion, bărbatul nu a dat semne să sufere de vreo indispoziție în timpul zborului. El și-a coborât spătarul scaunului și a adormit liniștit. Nimeni nu bănuia că inima lui încetase să mai bată.

Descoperirea tragică a fost făcută de către echipajul de bord în timpul aterizării.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Colegul său, care se afla la câteva rânduri distanță, a intervenit imediat, dar, în ciuda eforturilor de resuscitare cu defibrilatorul, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Luciano Beretta, angajat al companiei Cebi Hi-Tech din Cesano Maderno, cunoscută pentru exportul de produse și tehnologie de înaltă calitate la nivel mondial, era considerat un „maestru” în domeniul său.

Acest titlu, pe care el însuși îl folosea adesea pentru a saluta pe alții, reflectă statura sa profesională și dedicarea față de muncă. Călătoriile frecvente de afaceri subliniau importanța rolului său în această industrie.

Moartea sa a provocat o undă de șoc în comunitate și a stârnit un val de omagii pe rețelele de socializare.

Prietenii și colegii de serviciu au împărtășit amintiri și au adus un omagiu abilităților sale excepționale în mecanica de precizie.

„Cu profundă tristețe vă informăm că Luciano Beretta, membru al CEBI Hi-tech și responsabil al serviciilor tehnice, ne-a părăsit brusc. S-a stins liniștit, cu pasiune pentru munca sa.

Un exemplu pentru noi toți, lasă CEBI-ului cele mai importante valori personale și profesionale”, se poate citi pe pagina Facebook a Cebi Hi-tech.Captură de ecran 2023-11-28 124738

@rotalianul