Italian, se îndrăgostește de o femeie română și îi împrumută 20.000 de euro. „Mi-a zis că e badantă dar era o prostituată”

Un bărbat italian în vârstă de 40 de ani din Bari (Puglia) s-a îndrăgostit nebunește de o tânără de origine română. Numai că, în cele din urmă, a avut parte doar de surprize neplăcute, femeia l-a înșelat de 20.000 de euro iar în loc de munca de badantă pe care spunea că o face, se ocupa cu prostituția.

Cei doi se cunosc, se îndrăgostesc, încep să se întâlnească, apoi ea îi cere primul ajutor ajutor în bani: primul împrumut este de 3.000 mii de euro. „Mi-am trimis deja toate economiile în România, nu știu ce să fac și de unde să iau”, i-ar fi spus femeia. Apoi cere alți bani, urmează alte împrumuturi, până la 20.000 de euro în total. Dar, bărbatul, la un moment dat, a început să observe anumite comportamente ale tinerei, care i-au dat de bănuit. Astfel, a început să o urmărească și a descoperit că nu era o „badantă”, așa cum îi spusese, ci o prostituată!

„M-a sedus, credeam că este sinceră. A spus că a sosit în Italia din România și lucrează ca îngrijitoare, mi-a cerut să o ajut cu bani, iar eu nu am ezitat. Povestea noastră a continuat pentru câteva luni, iar când am descoperit adevărul, mi s-a prăbușit lumea! Fără să știu, mă îndrăgostisem de o prostituată.”, povestește bărbatul italian pentru Gazzetta del Mezzogiorno.

„Lasă viața asta, hai să începem alta, una nouă, împreună!” i-a propus el. „Nu pot, am nevoie de foarte mulți bani”, a răspuns femeia. Așa că, odată ce dragostea s-a terminat, bărbatul i-a cerut falsei „badante” să-i dea înapoi cei 20.000 de euro împrumutați. La care, tânăra română a reacționat în cel mai urât mod posibil, șantajându-l și amenințâdu-l pe bărbatul italia: „Te distrug! Voi spune că m-ai persecutat și că tu m-ai pus să mă prostituez.” Ba chiar i-a strigat că va trimite pe cineva să îl bată dacă nu-i dă și mai mulți bani.

Bărbatul italian, care lucrează ca funcționar, a denunțat-o pe pe româncă la carabinieri. Pentru cei de la Gazzetta del Mezzogiorno, el a mărturisit că nu a fost singurul care a căzut într-o astfel de capcană: „Am întâlnit și alți bărbați în situația mea, deși unii în multe cazuri au știut de la început că femeile sunt prostituate”.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Clienți care se îndrăgostesc de prostituata la care merg să-i cumpere trupul crezând la un moment dat că își pot dărui și sentimente reciproc, dar în realitate totul se reduce la bani și sfârșesc prin a fi șantajați, amenințați de aceste femei care le iau toate economiile. În spatele acestor cazuri, având în vedere creșterea mare a denunțurilor, autoritățile bănuiesc că se află organizațiile criminale care gestionează prostituția și traficul de persoane.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20