Un italian și-a mințit soția că a fost răpit de doi români după ce a câștigat 5 milioane de euro la loto

Pentru că se aflau la un pas de divorț și pentru că nu voia să se despartă de consoarta și de copiii săi, un bărbat italian de origine egipteană, în vârstă de 56 de ani, din Milano, și-a mințit soția că a câștigat 5 milioane de euro la jocurile de loterie din Italia, relatează Milano Today.

După aproximativ un an, cum niciun ban nu intra în contul bărbatului, acesta a inventat o altă poveste în care doi români înarmați cu un cuțit l-ar fi băgat într-o mașină de lângă centrul comercial Bonola, l-ar fi amenințat și i-ar fi ordonat să le livreze cele 5 milioane de euro într-un cont.

Bărbatul s-a prezentat în ziua de 24 august la „Tenenza di Pero”, cazarma carabinierilor de lângă Milano pentru a-i denunța pe cei doi români imaginari, din povestea inventată de soțul mincinos. Căpitanul de carabinieri Giampiero Moro care a condus investigația, a găsit mai multe lacune în povestea bărbatului iar soția italianului a declarat că soțul ei nu a lipsit de acasă în ziua în care a susținut că ar fi fost răpit.

Carabinierii au descoperit că femeia depusese, cu un an în urmă, o plângere pe numele bărbatului după ce acesta o lovise.

Loteria din Italia a dezmințit că bărbatul ar fi câștigat vreun premiu în ultimul an. Constrâns de toate aceste probe, italianul a recunoscut că a inventat toată povestea pentru că soția lui era la un pas de divorț și îi era teamă să nu o piardă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI