Italian suspectat că și-a ucis soția după ce a dus-o moartă la spital: „A căzut pe scări”

Un bărbat în vârstă de 71 de ani a devenit principalul suspect într-un posibil caz de crimă în provincia Roma, după ce a dus la spital corpul neînsuflețit al soției sale. „A căzut pe scări, am găsit-o moartă”, ar fi spus el medicilor, conform Corriere della Sera.

Incidentul a avut loc în seara de 1 ianuarie, în jurul orei 22:00, când bărbatul a sosit la spitalul din Civita Castellana cu trupul neînsuflețit al soției sale, în vârstă de 70 de ani.

Medicii, imediat după constatarea decesului, au observat că rănile femeii nu se potriveau cu o posibilă cădere pe scări, motiv pentru care au alertat carabinierii.

Carabinierii din Civita Castellana, împreună cu colegii lor de la Rignano Flaminio și Bracciano, au percheziționat locuința cuplului din Sant’Oreste, unde au descoperit mai multe obiecte însângerate, întărind suspiciunile că bărbatul ar fi mințit și că de fapt el și-a ucis nevasta.

Identitatea femeii nu a fost încă dezvăluită, iar ancheta este coordonată de Parchetul din Tivoli.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Obiectele cu urme de sânge găsite în locuință au fost confiscate pentru analize, pentru a determina dacă sângele aparține soției bărbatului.

@rotalianul