Italian ucis de iubita româncă și de soțul ei. După deces bărbatul a fost carbonizat

Italianul găsit incinerat în propriul autovehicul pe un câmp din Măgurele se numea Mario Donato Gadda, avea 64 de ani și era născut la Busto Garolfo, o comună de lângă Milano. În România deținea afaceri de peste 10 ani și avea o relație cu o femeie din București pe nume Carmeluța.

Tânăra, în vârstă de 23 de ani, era însă căsătorită și avea doi copii. Soțul ei, Valentin, i-a cerut să încheie aventura. Femeia a făcut tot posibilul să rupă relația cu Mauro, însă bărbatul italian a devenit insistent, nevoind să renunțe atât de ușor la ea.

Carmeluța, împreună cu Valentin, au pus la cale un plan pentru a-l elimina pe cetățeanul italian. Acesta a fost sunat într-o seară de amanta sa care i-a propus să se întâlnească în apartamentul din Aleea Livezilor, din București, acolo unde cei doi se vedeau frecvent. Din păcate, pe italian nu îl aștepta o seară romantică, ci sfârșitul vieții sale.

El a fost ucis, urcat în portbagajul mașinii Dacia Logan cu care venise și dus pe un câmp din localitatea Măgurele, unde a fost incendiat.

Cei doi presupuși criminali ai bărbatului care a fost găsit carbonizat pe un câmp din Măgurele, surprinși pe camerele de supraveghere cărând cadavrul italianului. Foto: Antena 3

Mauro Donato Gadda ar fi avut legături strânse cu persoane importante din mediul de afaceri românesc. Potrivit publicației Gândul, italianul obișnuia să aibă relații de scurtă durată cu femei mai tinere, între care și femei care practicau prostituția.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul era stabilit în România de mai bine de 10 ani, având afaceri cu pompe și filtre de apă, prin intermediul unei societăți comerciale cu sediul social în București, Sectorul 5, în care era asociat cu alte trei persoane. Acesta avea o situație financiară foarte bună, deținea mai multe autoturisme, o barcă pe care o folosea la pescuit dar și o vilă într-un cartier rezidențial din localitatea Mihăilești, județul Giurgiu.

Menajera italianului, o femeie în vârstă, ar fi mărturisit că italianul avea o iubită care locuiește în București, însă în lipsa acesteia, bărbatul aducea acasă diferite tinere.