Italiancă bătută crunt de fostul iubit român cu 33 de ani mai tânăr ca ea. Bărbatul nu era de acord cu sfârșitul relației

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, de naționalitate română, cu inițialele C.C., a atacat brutal o femeie italiană de 69 de ani în Parcul Pineto, din cartierul Aurelio din Roma. Cei doi au fost iubiți, dar femeia a rupt relația cu bărbatul după patru luni de agresiuni și amenințări cu moartea, relatează Il Messaggero.

Cu toate acestea, tânărul român nu s-a resemnat cu sfârșitul relației și a devenit obsedat de femeia italiancă.

După ce a întrerupt relația, ea a găsit adăpost la Căminul de bătrâni „Il Cigno” de pe Via Gioacchino Ventura.

Cu toate acestea, fostul partener o căuta zilnic și o amenința cu moartea dacă nu s-ar întors la el. Femeii îi era frică să iasă din casă, deoarece se temea că va fi agresată de fostul iubit, cu 33 de ani mai tânăr ca ea.

Agresiunea a avut loc pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, când bărbatul a așteptat-o pe femeie și a tras-o cu forța în parc, unde a lovit-o cu picioarele, pumnii și cu o sticlă. Românul a încetat să o mai lovească abia atunci când trei bărbați au sărit în ajutorul femeii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Victima a suferit fracturi, leziuni și contuzii care au fost considerate vindecabile în 40 de zile. Diagnosticul a fost unul înfricoșător: fractură la brațului stâng, leziune de smulgere a unui deget, răni la scalp (i-a smuls părul) și multiple contuzii (la craniu, față, ambele mâini, antebraț stâng).

Femeia a depus o plângere la carabinieri, care au început imediat investigațiile și l-au identificat pe C.C. procedând la arestarea lui.