O italiancă a cântat „Bună seara, iubito” la Vocea României: „Limba voastră este foarte frumoasă”

Veronica Liberati, o italiancă în vârstă de 29 de ani, originară din Roma, a fost prezentă pe scena emisiunii-concurs Vocea României, difuzată de Pro TV, unde a ales să cânte pentru prima dată în viața sa, o melodie în limba română. Artista a interpretat cunoscuta piesă „Bună seara, iubito”, a Loredanei Groza.

Veronica Liberati a fost în România și în anul 2019, când a participat la Cerbul de Aur, dar la Vocea României a fost pentru prima dată când a cântat o piesă în limba română: „Limba voastră este foarte frumoasă – a spus italianca – pentru că este melodică, atunci când cântați devine imediat muzică pentru că este melodică, când cântați devine muzică.”

Voi încerca să cânt respectând muzica voastră tradițională – a mai spus solista înainte de a urca pe scenă -. Și sper ca publicului să-i placă.”

Nu numai publicului i-a plăcut tare mult, Veronica primind aplauze călduroase, ci și „antrenorilor”. Tudor Chirilă a fost cel care a decis imediat să apese butonul roșu și să întoarcă scaunul. El a fost primul care și-a dorit ca Veronica Liberati să facă parte din echipa lui, fiind urmat de toți ceilalți antrenori.

Solista din Italia a explicat de ce a ales piesa Loredanei Groza, „Bună seara, iubito!”:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Loredana a fost foarte importantă pentru mine pentru că aceasta a fost prima piesă prin care m-am apropiat de cultura voastră muzicală. Trebuie să vă spun că-mi place să cânt în limba voastră pentru că e o limbă ce reușește să fie melodică. Îmi place să cânt în limba voastră și încerc să o învăț pentru a vă arăta cât de mult îmi pasă să mă apropii de voi”, a spus Veronica Libearti. Video mai jos:

Distribuie acest articol