O italiancă este acuzată că a lovit cu mașina o româncă fiindcă o suspecta că este amanta soțului

O italiancă rezidentă în localitatea Agira din provincia siciliană Enna, în vârstă de 40 de ani și cu inițialele A.C., este suspectată că a încercat să omoare o tânără română în vârstă de 23  de ani pe care o bănuia că are o relație cu soțul ei. Femeia este anchetată momentan pentru vătămare corporală, dar anchetatorii fac verificări pentru a vedea dacă gestul nu a fost cumva voluntar.

Potrivit agenției de presă italiene ANSA, totul s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni când conaționala noastră mergea pe stradă și a intrat pe via Bonerba din Agira, iar din senin a apărut o mașină care a intrat pe contrasens pe aceeași stradă și lovit-o pe tânăra română. Martorii spun că după ce a lovit-o pe tânără, femeia de la volan a băgat mașina în marșarier pentru a da înapoi și a trece cu autoturismul peste corpul româncei. Din fericire, un trecător a reușit să ajute victima să se ridice la timp și să se ferească din calea autovehiculului.

În urmă cu câteva zile, femeia română a fost externată din spital și s-a dus direct la carabinieri pentru a depune o plângere împotriva italiencei care a accidentat-o, spunând carabinierilor că aceasta ar fi accidentat-o în mod intenționat. În urma verificărilor făcute de anchetatori, a apărut posibilitatea ca femeia italiancă să fi încercat într-adevăr să o omoare pe conaționala noastră, suspectând-o că ar avea o relație cu soțul ei, dar ancheta este încă în curs de desfășurare.

Distribuie acest articol