O italiancă a fost legată de scaun în timpul unui zbor cu avionul după ce a lovit și scuipat însoțitorii de bord

O femeie de naționalitate italiană a ajuns în arestul poliției după ce a fost acuzată de membrii echipajului unui avion în care călătorea că a scuipat un însoțitor de bord și a lovit cu pumnul un alt coleg.

Echipajul de zbor a fost nevoit ulterior să lege pasagera de scaun pentru a evita ulterioare violențe din partea acesteia, relatează BBC.

Episodul s-a petrecut la bordul unui avion care zbura din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, spre Mumbai, în India, în cursul zilei de ieri, 30 ianuarie 2023.

Conform plângerii depuse de însoțitorii de zbor la poliție, totul ar fi început când femeia italiancă, care potrivit India Today se numește Paola Perruccio, s-a mutat din senin la clasa Business de la bordul aeronavei, în ciuda faptului că achiziționase un bilet la clasa Economică.

Când personalul de bord a insistat ca femeia să se întoarcă la locul ei, în clasa Economică, italianca ar fi răbufnit și, în urma unor discuții aprinse cu însoțitorii de zbor, l-a scuipat pe unul dintre ei și l-a lovit cu pumnul pe un altul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În cele din urmă, căpitanul aeronavei a dat ordin membrilor echipajului să lege pasagera de scaun, pentru a evita ulterioare violențe din partea acesteia, și a alertat agenții de securitate de la sol pentru a interveni imediat după aterizare.

Odată aterizat avionul în Mumbai, femeia a fost arestată de polițiști și eliberată apoi pe cauțiune, după ce a fost prezentată în fața unui judecător.

Avocatul italiencei, Prabhakar Tripathi, a declarat pentru BBC că femeia neagă toate acuzațiile care i se aduc și că ea pur și simplu „a cerut să fie mutată pe un loc liber” deoarece se simțea „inconfortabil” pe locul pe care-l avea, iar asta ar fi cauzat „dezacordul”.

El a mai spus, de asemenea, că pasagerei nu i s-a permis să folosească baia din cauză că aeronava trecea printr-o zonă cu turbulențe.

„Ulterior, ei i-a fost permis să meargă la baie, dar la întoarcere a fost legată”, a mai precizat Tripathi.

Avocatul italiencei a ținut să nege, de asemenea, afirmațiile din presă care susțineau că polițiștii au declarat despre clienta sa că se afla în stare de ebrietate.

Incidentul a fost confirmat și de reprezentanții Vistara, compania aeriană care opera zborul în cauză.

„Confirmăm că a existat un pasager indisciplinat pe zborul Vistara UK 256 ce opera de la Abu Dhabi la Mumbai pe 30 ianuarie 2023. Având în vedere comportamentul indisciplinat și violent, căpitanul a luat decizia de a lega clientul”, a transmis compania aeriană.

În urmă cu circa două luni, un alt incident violent s-a petrecut în timpul unui zbor din India, când un bărbat a urinat pe o pasageră în vârstă și i-a arătat organele genitale.

În acea ocazie însă, echipajul de zbor nu a intervenit deloc. Mai multe detalii despre acel episod, în articolul de mai jos:

Distribuie acest articol