O italiancă stabilită în România a rămas pe drumuri după ce i-a ars casa. Femeia este bolnavă de cancer

O poveste de viață dureroasă este cea a unei italience în vârstă de 56 de ani, care s-a mutat în satul Fișici, comuna Bozioru, județul Buzău, împreună cu un bărbat român pe care îl considera sufletul său pereche.

Din nefericire, relația celor doi a luat sfârșit, iar femeia a continuat să locuiască într-o casă din localitatea respectivă. Zilele trecute locuința a fost cuprinsă de un incendiu și italianca a rămas astfel pe drumuri, în plină iarnă. Femeia este bolnavă de cancer și primăria din Bozioru face tot posibilul să o ajute, informează Șansa News.

Se numește Paola și necazurile sale parcă nu se mai termină. În urmă cu patru ani părea că viața i-a surâs, s-a îndrăgostit de un român, a lăsat tot ce avea și s-a mutat cu el în județul Buzău.

Între timp, însă, buzoianul a hotărât să renunțe la relație și a lăsat-o pe Paola într-o casă bătrânească de unde a fost izgonită ulterior de mama bărbatului.

Niște oameni din comună, impresionați de situația dramatică în care se afla femeia, i-au pus la dispoziție o casă unde să locuiască, dar zilele trecute locuința a fost cuprinsă de flăcări din cauza unei sobe care nu funcționa bine.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Paola a rămas pe drumuri, singură și bolnavă.

O italiancă stabilită în România a rămas pe drumuri după ce i-a ars casa. Femeia este bolnavă de cancer. Sursa foto: Șansa News

Autoritățile din Bozioru și localnicii nu au rămas imuni la tragedia femeii italiene. Până la acest moment a fost adus un container în care să se mute femeia, dar containerul trebuie utilat cu cele necesare, iar femeia are nevoie de un mic ajutor economic pentru a putea supraviețui.

A fost deschis un cont pentru donații:

  • Telefon: 0040/748 595 007;
  • Cont: IBAN Revolut: RO80 BREL 0005 5270 3806 0100.