Italianul care a împușcat-o pe Loredana a murit. Doi copii au rămas fără ambii părinți

Italianul care și-a împușcat fosta soție la Vânju Mare a decedat din cauza rănilor grave cauzate cu aceeași armă. Bărbatul, Claudio Mereu, în vârstă de 73 de ani, originar din Sardinia, era internat la spital, dar nu a supraviețuit, informează Antena 3.

Loredana, o femeie în vârstă de 43 de ani a fost împușcată mortal, joi, 23 decembrie, în fața unui magazin din centrul oraşului Vânju Mare din judeţul Mehedinţi.

Românca a fost împuşcată mortal în plină stradă de fostul soţ, cetăţean italian, care și-a tras un foc de armă în piept, cu intenția de a se sinucide. Cu ceva vreme înainte, victima ceruse protecţie de la autorităţi.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și s-au căsătorit în Italia, în anul 2016. Din dragostea lor s-au născut doi copii care acum au 17 și 13 ani, iar Loredana mai avea un copil dintr-o relație anterioară.

Din anul 2017 relația lor s-a deteriorat progresiv. Extrem de gelos, italianul i-a transformat viața într-un adevărat calvar.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Relația a luat sfârșit, cei doi s-au despărțit, iar Loredana s-a întors în România. Continua însă să fie terorizată de gelozia nemăsurată a fostului ei soț, căruia judecătorii i-au interzis să se apropie de ea la o distanţă mai mică de 50 de metri.

Ordinul de restricție a expirat însă la începutul lunii decembrie, iar ceea ce a urmat a fost o adevărată tragedie. Loredana va fi înmormântată luni, 27 decembrie, în cimitirul din Pușcași, comuna sa natală din județul Vaslui.

Pe același subiect mai puteți citi: Românca ucisă de fostul soț italian: motivul a fost gelozia nemăsurată a bărbatului