Italianul care a ucis-o pe Mihaela s-a aruncat de la fereastra spitalului unde era internat

Sandro Sarais, în vârstă de 56 de ani, domiciliat în Nuraminis (Sardinia), acuzat că ar fi ucis-o pe Mihaela Kleics, și-a luat viața aruncându-se de la fereastra Spitalului Businco din Cagliari. Bărbatul era internat pentru rănile pe care singur și le procurase.

Deși era păzit de polițiști, Sandro Sarais a reușit să se arunce de la fereastra salonului în care era internat, situat la etajului trei al spitalului respectiv. El era principalul suspect în cazul morții Mihaelei Kleics, o româncă de 50 de ani, cu care avusese o relație.

Mihaela a fost găsită decedată luni, 13 decembrie, în dormitorul locuinței sale din Quartu Sant’Elena (Cagliari) în urma mai multor răni produse prin înjunghiere.

O prietenă a femeii a declarat în cadrul anchetei că cei doi se certau deseori, iar Mihaela avea intenția să pună capăt relației, acest aspect fiind principalul motiv de nemulțumire pentru bărbatul italian.

„I-am spus să-și părăsească partenerul, el i-a spus mereu că o va ucide. Eu locuiesc în Pirri, când avea probleme venea mereu la mine”, a mărturisit Cristina, prietena Mihaelei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În România, Mihaela Kleics are o soră, o fiică de 26 de ani și doi nepoți.

@rotalianul