Italia: „S-a stins surâsul Marcelei.” Colegii italieni aduc omagiu unei românce care a trecut în neființă

„S-a stins zâmbetul Marcelei”, scriu italienii de la centropagina.it, făcând referire la dispariția prematură a Marcelei Sasu, femeie română în vârstă de 45 de ani care trăia și lucra la Chiaravalle, în provincia Ancona (Marche) și care s-a stins din viață de curând.

Originară din România, în Italia de mulți ani, Marcela Sasu lucra ca asistentă medicală în departamentul de pediatrie și neonatologie a spitalului Carlo Urbani din Jesi. Mereu cu un surâs pe buze, cu un zambet contagios care atrăgea ca un magnet, Marcela a decedat sâmbătă, 24 noiembrie, o veste care i-a întristat profund pe toți cei care o cunoșteau. „Prietenii și colegii sunt în aceste momente aproape de durerea apropiaților și regretă pierderea prematură a tinerei femei”, scriu italienii de la sursa citată.

„Decesul Marcelei ne-a mâhnit și afectat pe toți cei care o cunoșteam și o stimam. Tot personalul unității noastre este alături de familia dragei noastre Marcela Sasu și regretăm pierderea prematură a unei femei, unei mame și unei colege cu un zâmbet contagios, un adevărat vulcan de energie cu o dorință extraordinară de a trăi. Să ai drum lin, Marcela!” Acestea sunt cuvintele pe care angajații secției de pediatrie și neonatologie a spitalului Carlo Urbani din Jesi le transmit în memoria colegei lor românce.

- Continuarea articolului după publicitate -
Marcela Sasu, angajată a secției de pediatrie și neonatologie a spitalului Carlo Urbani din Jesi, Italia, s-a stins din viață la vârsta de 45 de ani. Foto: profilul public Facebook

Trupul neînsuflețit al Marcelei Sasu va fi înmormântat la cimitirul din Chiaravalle, unde a trăit împreună cu familia sa. Funeraliile au avut loc în această dimineață la biserica „Casa Funeraria Pieroni” din Falconara Marittima.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos