Italia: „S-a stins surâsul Marcelei.” Colegii italieni aduc omagiu unei românce care a trecut în neființă

„S-a stins zâmbetul Marcelei”, scriu italienii de la centropagina.it, făcând referire la dispariția prematură a Marcelei Sasu, femeie română în vârstă de 45 de ani care trăia și lucra la Chiaravalle, în provincia Ancona (Marche) și care s-a stins din viață de curând.

Originară din România, în Italia de mulți ani, Marcela Sasu lucra ca asistentă medicală în departamentul de pediatrie și neonatologie a spitalului Carlo Urbani din Jesi. Mereu cu un surâs pe buze, cu un zambet contagios care atrăgea ca un magnet, Marcela a decedat sâmbătă, 24 noiembrie, o veste care i-a întristat profund pe toți cei care o cunoșteau. „Prietenii și colegii sunt în aceste momente aproape de durerea apropiaților și regretă pierderea prematură a tinerei femei”, scriu italienii de la sursa citată.

„Decesul Marcelei ne-a mâhnit și afectat pe toți cei care o cunoșteam și o stimam. Tot personalul unității noastre este alături de familia dragei noastre Marcela Sasu și regretăm pierderea prematură a unei femei, unei mame și unei colege cu un zâmbet contagios, un adevărat vulcan de energie cu o dorință extraordinară de a trăi. Să ai drum lin, Marcela!” Acestea sunt cuvintele pe care angajații secției de pediatrie și neonatologie a spitalului Carlo Urbani din Jesi le transmit în memoria colegei lor românce.

Marcela Sasu, angajată a secției de pediatrie și neonatologie a spitalului Carlo Urbani din Jesi, Italia, s-a stins din viață la vârsta de 45 de ani. Foto: profilul public Facebook

Trupul neînsuflețit al Marcelei Sasu va fi înmormântat la cimitirul din Chiaravalle, unde a trăit împreună cu familia sa. Funeraliile au avut loc în această dimineață la biserica „Casa Funeraria Pieroni” din Falconara Marittima.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20