Italienii despre Carpații României: „Un peisaj de basm, un paradis”

Între 1 si 4 august, în Carpații Meridionali din România va avea loc concursul internațional de ciclism pe trasee montane, Carpatian MTB Epic. „4 zile de mountain biking pur, în mijlocul ultimei regiuni sălbatice din Europa. Am reunit trasee neexplorate de rideri, toate parte din parcuri naturale și regiuni sălbatice, unice în Europa”, scrie pe site-ul oficial al competiției. Despre concurs, găsim informații și în presa italiană, care nu ezită să laude peisajele de vis pe care Carpații României le pun la dispoziția cicliștilor și turiștilor: „Un peisaj de basm, pe care nu-l poți descrie decât cu un singur cuvânt: un paradis!”, scriu italienii.

„Te vei regăsi în peisaje magnifice în care te vor purta vechi drumuri de munte ce așteaptă să fie descoperite. Va fi o călătorie cu adevărat de neuitat, la granița dintre veacuri și lumi, într-un loc plin de mituri și legende”, afirmă italienii de la mtbcult.it pentru a convinge eventualii participanți. „Ia-ți câteva zile libere în afara concursului pentru că vara este un moment minunat pentru a te bucura de România.”

CARPATHIAN MTB EPIC by MPG, este una dintre cele mai spectaculoase curse multi-etapă de mountain bike din Europa. Competiția care a pus România pe harta celor mai importante evenimente de acest tip se află deja la cea de-a treia ediție. Evenimentul reunește cicliști de top, dar și jurnaliști de specialitate din toată lumea, care îl descriu drept un eveniment premium, de nivelul celor mai renumite evenimente de pe mapamond, cu tradiție îndelungată.

Trasee noi și o experiență MTB autentică, într-un peisaj superb, acestea sunt câteva dintre motivele pentru care cicliști din toată lumea au ales să se alinieze la start. CARPATHIAN MTB EPIC by MPG va avea loc între 1-4 august 2019 la Cheile Grădiștei, județul Brașov.

Foto: carpathianmtb.ro
Distribuie acest articol