„Iubitul meu s-a culcat cu mama.” Drama unei tinere care credea că și-a găsit iubirea vieții

În adâncul sufletului fiecărei ființe zace o poveste nescrisă, un labirint al emoțiilor și al întâmplărilor neprevăzute, precum povestea unei tinere de 27 de ani, a cărei viață a luat o întorsătură neașteptată când a aflat că iubitul său a avut o relație cu mama ei înainte de a o cunoaște pe ea.

Povestea a început după ce tânăra, care a preferat să rămână anonimă, și-a terminat studiile universitare și l-a întâlnit pe bărbatul pe care îl consideră „dragostea vieții sale”, relatează Boston.com.

Relația lor, descrisă ca fiind plină de afecțiune și înțelegere, a fost pusă sub semnul întrebării când iubitul tinerei i-a dezvăluit că a avut o aventură de o noapte cu mama ei.

Relația trecută dintre iubit și mama tinerei a avut loc înainte ca aceștia să se cunoască, într-o seară în care bărbatul a ieșit cu prietenii la un bar, unde a întâlnit-o pe mama partenerei sale de acum. După ce au petrecut timp împreună, au decis să continue seara la domiciliul femeii.

„Mama și tata au divorțat când eu eram la facultate” – a povestit tânăra. „Am locuit cu mama mea cea mai mare parte a acelei perioade și acum am propia locuință. Mi-am întâlnit iubitul după ce am început să lucrez cu normă întreagă și ne-am înțeles bine încă de la prima întâlnire.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Am avut și alți iubiți în liceu și facultate dar el a fost cel mai bun dintre toți. Jur că ne-am îndrăgostit unul de celălalt de la a doua întâlnire. A fost total foarte distractiv și plăcut!

Anul trecut, am decis că era timpul să-l prezint mamei mele și am simțit că prezentându-l mai întâi ei va fi mai ușor să-l prezint apoi și tatălui meu. Totul a mers bine. Ne-am întâlnit într-un restaurant toți trei, am servit cina și am conversat.

După cină, iubitul meu și cu mine ne-am întors acasă la mine și atunci a început toată nebunia. Iubitul meu mi-a spus că s-a culcat cu mama mea în trecut. Am fost complet șocată! Nu-mi venea să cred!”

„Mi-a spus că a fost singura dată când s-au cuplat și nu s-au mai întâlnit de atunci. Se simțea rău și nu știa ce ar trebui să facă, dar a decis că singura opțiune corectă era să-mi spună adevărul”, a mai povestit tânăra.

Ea s-a adresat lui Meredith, o consilieră în probleme de relații:

„Te rog, Meredith, nu știu ce să fac, sau ce să gândesc. Ar trebui să închid ochii? Ar trebui să-l iert? Ar trebui să oa o discuție cu mama? O iubesc pe mama mea și știu că are tot dreptul să-și găsească fericirea oriunde vrea și poate. Dar cu iubitul meu? Cumva, asta pare greșit. Te rog, ajută-mă!”

Consiliera în probleme de relații i-a oferit sfaturi tânărei prin intermediul unei rubrici de consiliere sentimentală

Ea a subliniat că, în aceste circumstanțe, nu există o trădare din partea mamei sau a iubitului, deoarece întâlnirea lor a avut loc înainte de formarea actualului cuplu.

De asemenea, Meredith a sugerat că discuția cu mama poate ajuta la clarificarea situației și la înțelegerea faptului că fiecare persoană are în spate un trecut.

Această poveste neașteptată ridică întrebări despre cum gestionăm trecutul partenerilor noștri și despre dinamica complexă a relațiilor de familie.

Deși situația este delicată, consilierul sugerează că nu este neapărat un motiv de despărțire și că poate fi tratată cu maturitate și înțelegere:

„Se pare că ai trăit cu acest disconfort de mult timp. Iubitul tău și-a dezvăluit istoria cu mama ta imediat după ce ați întâlnit-o. Întâmplarea a avut loc anul trecut. Presupun că asta înseamnă că ai menținut status quo de atunci. Se pare că vrei ca această relație să continue – și asta e OK.

Mama ta nu a mers la bar în acea noapte căutând să se culce cu iubitul tău – pentru că el nu era iubitul tău încă. Ea nu te-a trădat. De asemenea, nu este necesar să-l ierți pe iubitul tău pentru comportamentul său din trecut, pentru că aici nu a fost vorba de înșelat. El ți-a spus despre aventura lor de îndată ce a putut pentru că nu voia să fie secrete între voi.

Știu prieteni care au avut relații cu foștii parteneri ai celorlalți. Știu o persoană care s-a căsătorit cu fostul partener al unui frate sau surori, și toată lumea este OK cu asta. Asta e diferit, dar totul depinde de modul în care tu și iubitul tău percepeți ceea ce s-a întâmplat.

Marea întrebare aici pare să fie cum și dacă să abordezi acest subiect cu mama ta. Nu știu detalii suficiente despre relația ta cu ea, așa că nu pot spune.

Te rog să știi că mama ta probabil vrea să te protejeze. Nici nu m-aș fi așteptat ca ea să strige în gura mare că s-a culcat cu el imediat ce v-a văzut împreună. Dacă nu ți-a zis încă este pentru că probabil vrea să pună fericirea ta pe primul plan și apoi etica.

În concluzie, situația asta nu trebuie să fie un motiv de despărțire. De asemenea, nu trebuie să fie treaba nimănui ce anume acceptați voi și cum vă construiți relația.”