Jaf eșuat la o bancă din Italia. Infractorii au fugit cu mâinile goale după ce directoarea băncii a leșinat

Directoarea unei bănci din orașul italian Milano (Lombardia) a reușit să prevină un jaf în cursul dimineții de joi, 31 martie 2022, pur și simplu leșinând de frică. Infractorii, doi la număr, s-au speriat și au decis astfel să fugă cu mâinile goale.

Potrivit Milano Today, totul s-a petrecut la banca Intesa Sanpaolo de pe via Spezia, unde la ora 07:30 de ieri, înainte de deschiderea băncii, directoarea instituției s-a prezentat la muncă.

Imediat cum femeia, în vârstă de 49 de ani, a pășit în zona bancomat a băncii, doi bărbați mascați au intrat după ea și unul dintre ei i-a cerut să descuie ușa de la intrare, în timp ce celălalt, ținând mâna în buzunar ca și cum are avea un pistol, a amenințat un client care scotea bani de la bancomat.

Pentru a convinge-o pe directoare să nu recurgă la gesturi necugetate, infractorul de lângă ea i-a spus apoi acesteia că îi cunoaște adresa de domiciliu, dar în acel moment femeia a început să se simtă rău și s-a prăbușit la pământ, leșinând. Clientul de la bancomat, la rândul său, le-a spus atunci jefuitorilor că și el are probleme cu inima și că este foarte speriat.

Cei doi infractori, speriați probabil, au decis apoi să fugă de la fața locului, deși nu reușiseră să pună mâna pe nici măcar un cent.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Directoarea, după ce și-a revenit din șoc, a depus o plângere la carabinieri, care au deschis astfel o anchetă pentru a-i identifica pe jefuitori. Deși infractorii erau mascați, investigatorii speră să găsească elemente utile identificării acestora pe imaginile înregistrate de camere de supraveghere video din perimetrul băncii.

@rotalianul