Jefuitor italian oprit de un român și doi egipteni la Monza

S-a întâmplat sâmbătă seara, 9 Octombrie, 2016, în supermarketul din via Borgazzi, Monza, când, aproape de ora închiderii, un cetățean italian de 33 de ani, din Campobasso, a scos un pistol și, amenințând casierul, a reușit să ia suma de 300 de euro și să fugă, relatează ziarul italian Il Giorno.

Numai că, la ieșirea din supermarket, a dat peste trei ‘eroi’, unul de origine română iar ceilalți doi egipteni, eroi care, după o luptă prin care infractorul italian încerca să scape din mâinile lor și să fugă, lovind cu pumni și picioare în cei trei și chiar și cu pistolul pe unul din egipteni, au reușit să îl rețină îndeajuns, timp în care au ajuns polițiștii de la Poliția Statală și au arestat jefuitorul.

Pentru cei 3 eroi a sosit o ambulanță care le-a oferit îngrijiri, pe unul din egipteni ducându-l chiar la spital cu cod verde. Românului și celuilalt bărbat egiptean oferindu-se asistență pe loc și neavând nici o rană.

Din fericire. deși în aparență și la prima vedere pistolul metalic părea adevărat, în cele din urmă s-a dovedit a fi doar un pistol de jucărie, lucru care probabil va ușura pedeapsa infractorului, dar nu-l va scăpa de arest cu siguranță.