La 91 de ani, o femeie poartă tocuri și fuste scurte, demonstrând că vârsta este doar un număr

O femeie în vârstă de 91 de ani, demonstrează că vârsta este doar un număr, fascinându-și cei 69.000 de urmăritori pe TikTok cu ținutele sale strălucitoare, fuste mini și tocuri înalte (video mai jos).

Betsy Lou este o doamnă vârstnică din California, cu milioane de vizualizări și comentarii la postările ei.

Postează sub pseudonimul @bestylou.piano și a atras atenția internăuților din întreaga lume, relatează Daily mail.

photo_2024-02-08_21-29-21
Betsy Lou. Sursa foto: Daily mail

Într-un videoclip recent, intitulat „Regina Betsy Lou de 90 de ani merge așa!”, pensionara defilează pe veranda din fața casei îmbrăcată într-o fustă mini din paiete argintii și un top de dantelă albă, completându-și ținuta cu accesorii asortate.

Femeia merge pe tocuri înalte, dansând pe melodia „Pretty Girls Walk Like This” de Big Boss Vette și mimând versurile, „Toate fetele frumoase merg așa”, oferind un spectacol de încredere și stil.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Videoclipul a fost vizionat de peste 1,5 milioane de ori, cu comentarii care o descriu pe Betsy Lou ca fiind „uimitoare” și „fabuloasă”.

Admiratorii ei, surprinși de agilitatea și stilul ei, au lăsat comentarii precum:

„Am 58 de ani și nu aș putea merge în pantofii ăia sau să arăt așa de bine” și „Vai… arată uimitor… nici nu pare că are 90 de ani!”

Pe lângă defilările sale elegante, Betsy Lou a împărtășit că în trecut a fost dansatoare de balet și step, iar tocurile înalte sunt pentru ea o pasiune.

Într-un alt clip, ea dansează pe melodia „Man! I Feel Like A Woman” de Shania Twain, îmbrăcată într-o fustă de blugi, o cămașă cu model, pălărie de cowboy și cizme albe până la genunchi, demonstrând că încă se poate bucura de viață și dans cu un zâmbet larg pe față.

@betsylou.piano Electric Slide! #91yearsold #betsylou #fyp #electricslide #shaniatwain #manifeellikeawoman #linedancing ♬ Man! I Feel Like A Woman! – Shania Twain

Când nu își etalează ținutele spectaculoase, celebra utilizatoare de TikTok își petrece timpul cântând la pian și acceptând cereri de melodii de la urmăritorii săi, interpretând piese precum „Blueberry Hill” de Fats Domino și „When the Roll Is Called Up Yonder” de Johnny Cash.

Admiratorii o laudă nu doar pentru ținutele ei, dar și pentru vitalitatea și îngrijirea de sine care o fac să arate și să se simtă fantastic la 91 de ani.