L’Aquila: bărbat român se trezește în toiul nopții cu flăcările care-i intră pe fereastră. Incendiu provocat intenționat la Tagliacozzo

Clădirea cu apartamentul incendiat. Sursa foto: Il Centro

Un bărbat român de 48 de ani, rezident în provincia L’Aquila, s-a trezit în toiul nopții de duminică spre luni, 28 august 2017, cu apartamentul în flăcări, după ce cineva i-a dat foc la fereastra locuinței.

Potrivit relatărilor carabinierilor, bărbatul locuia la primul etaj al unei clădiri din via Sfratati 59, din localitatea Tagliacozzo, iar cineva a profitat de schelele instalate pentru restructurări din afara clădirii pentru a urca până la fereastra acestuia și a-i da foc.

Incendiatorul se pare că a vărsat un lichid inflamabil pe tâmplăria ferestrei de la apartamentul bărbatului român și apoi a aprins focul.

Conaționalul nostru a fost trezit de flăcările care-i intrau pe fereastră în jurul orei 4.30 și a alertat imediat alți doi locuitori din aceeași clădire pentru a nu fi prinși în incendiu apoi a chemat la fața locului atât pompierii cât și carabinierii.

Flăcările au fost stinse în scurt timp de echipa de pompieri iar carabinierii din Tagliacozzo au deschis o anchetă pentru a afla cine este făptașul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sursa: Abruzzo Web