Latina: bărbat român în stare foarte gravă după ce a fost lovit de o mașină, nu-și mai amintește nimic din cele întâmplate. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Un bărbat român de 34 de ani a fost lovit de o mașină în periferia din Latina Scalo, în seara zilei de ieri, 19 decembrie 2017, iar în urma accidentului șoferul a fugit cu automobilul de la fața locului, lăsându-l pe conaționalul nostru rănit foarte grav în mijlocul străzii.

Bărbatul român, cu ultimele puteri, a reușit să ajungă la locuința sa, practic târându-se, unde a cerut ajutorul persoanelor care locuiesc cu el. Colegii săi de apartament au reconstruit apoi cele întâmplate, fiindcă bărbatul lovit de mașină nu-și mai amintea absolut nimic, relatează ziarul local Latina Oggi.

Înțelegând imediat că nu s-a putut răni singur atât de rău, colegii de apartament l-au urcat pe bărbatul rănit în mașină cu intenția de a-l duce la spital, parcurgând aceeași stradă pe care conaționalul nostru a venit înspre casă. Aceștia au găsit întâi telefonul bărbatului român rănit în accident, într-un loc unde cu siguranță acesta a fost lovit de mașină apoi, n același loc, au găsit și plasa cu cumpărăturile făcute de acesta înainte de a fi accidentat iar în iarbă au găsit și fragmente care par a face parte din mașina care l-ar fi lovit.

În acel moment, văzând că bărbatul rănit se află în stare foarte gravă, au decis să cheme o ambulanță la fața locului care apoi l-a transportat pe conaționalul nostru la secția Urgențe, unde a fost internat aproape de miezul nopții trecute. Medicii i-au găsit bărbatului rănit mai multe fracturi și răni grave, precum splina ruptă, traume ale craniului și ale toracelui dar și șase coaste fracturate.

Când personalul medical a văzut că bărbatul român de 34 de ani nu-și mai amintește nimic, au alertat imediat autoritățile din Latina care vor investiga asupra celor întâmplate, mai scrie sursa citată.

DISTRIBUIE
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol