Latina: bărbat român în stare foarte gravă după ce a fost lovit de o mașină, nu-și mai amintește nimic din cele întâmplate. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Un bărbat român de 34 de ani a fost lovit de o mașină în periferia din Latina Scalo, în seara zilei de ieri, 19 decembrie 2017, iar în urma accidentului șoferul a fugit cu automobilul de la fața locului, lăsându-l pe conaționalul nostru rănit foarte grav în mijlocul străzii.

Bărbatul român, cu ultimele puteri, a reușit să ajungă la locuința sa, practic târându-se, unde a cerut ajutorul persoanelor care locuiesc cu el. Colegii săi de apartament au reconstruit apoi cele întâmplate, fiindcă bărbatul lovit de mașină nu-și mai amintea absolut nimic, relatează ziarul local Latina Oggi.

Înțelegând imediat că nu s-a putut răni singur atât de rău, colegii de apartament l-au urcat pe bărbatul rănit în mașină cu intenția de a-l duce la spital, parcurgând aceeași stradă pe care conaționalul nostru a venit înspre casă. Aceștia au găsit întâi telefonul bărbatului român rănit în accident, într-un loc unde cu siguranță acesta a fost lovit de mașină apoi, n același loc, au găsit și plasa cu cumpărăturile făcute de acesta înainte de a fi accidentat iar în iarbă au găsit și fragmente care par a face parte din mașina care l-ar fi lovit.

În acel moment, văzând că bărbatul rănit se află în stare foarte gravă, au decis să cheme o ambulanță la fața locului care apoi l-a transportat pe conaționalul nostru la secția Urgențe, unde a fost internat aproape de miezul nopții trecute. Medicii i-au găsit bărbatului rănit mai multe fracturi și răni grave, precum splina ruptă, traume ale craniului și ale toracelui dar și șase coaste fracturate.

Când personalul medical a văzut că bărbatul român de 34 de ani nu-și mai amintește nimic, au alertat imediat autoritățile din Latina care vor investiga asupra celor întâmplate, mai scrie sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul