Latina: întrețineau relații sexuale, pensionar italian șantajat de o tânără română în vârstă de 28 de ani

Un cetățean italian pensionar, rezident în localitatea Formia din provincia Latina, Lazio, a fost victima unui șantaj pus la cale de o tânără română în vârstă de 28 de ani cu care întreținea relații sexuale.

Episodul a avut loc la Formia, unde o femeie română a fost prinsă în flagrant de către carabinieri în timp ce primea banii pretinși de la bătrânul care o denunțase între timp autorităților.

După spusele bătrânului, cei doi aveau o relație de prietenie de câteva luni, timp în care întreținuseră raporturi sexuale până când tânăra femeie, cu inițialele B.L., l-a amenințat pe partenerul său că va trimite familiei sale fotografii cu ei doi în posturi compromițătoare, dacă acesta nu îi plătește în schimb suma 2.000 de euro.

Bătrânul s-a adresat imediat carabinierilor reclamând că a primit un sms pe telefonul său mobil în care femeia îl informa că are niște fotografii cu ei doi din timpul raporturilor sexuale întreținute și îi avansa cererea de 2.000 de euro pentru nu a trimite acele imagini familiei bătrânului.

Acesta a acceptat să îi dea doar 250 de euro și a căzut de acord să se prezinte la întâlnirea cu tânăra sa prietenă, ieri 9 septembrie în jurul orelor 12,00. Numai că la întâlnirea respectivă erau prezenți și carabinierii. Imediat după momentul livrării sumei de bani, carabinierii care au observat scena de departe, au oprit femeia și i-au găsit banii în geantă. Românca a fost arestată la domiciliu în timp ce banii i-au revenit bătrânului, ne asigură latinatoday.it.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI