Le promitea locuri de muncă în Italia dar erau obligate să se prostitueze. Bărbat român arestat

Un bărbat român în vârstă de 45 ani, din Balş, județul Olt, a fost reţinut vineri în România de procurori şi ulterior arestat pentru 30 de zile, fiind învinuit de constituire de grup infracţional şi trafic de persoane.

Bărbatul este bănuit că în cursul anului 2014, împreună cu alte persoane, ar fi transportat în Italia, prin promisiunea asigurării unor locuri de muncă, două tinere pe care, prin folosirea de violenţe şi ameninţări, le-ar fi obligat să practice prostituţia în folosul lor, se menţionează într-un comunicatul transmis agenției de presă Agerpres de către Inspectoratul de Poliție a județului Olt.

Traficantul a fost depistat şi reţinut ca urmare a emiterii de către structura teritorială DIICOT Olt a mandatului de aducere, pus în fapt de Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, vineri, 3 noiembrie 2017, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. La activitate au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Olt.

@rotalianul