Lecce: un incendiu distruge apartamentul și toate bunurile unei femei românce de 35 de ani

Apartamentul distrus de flăcări. Sursa: corrieresalentino.it

Apartamentul unei femei românce în vârstă de 35 de ani, rezidentă în localitatea Poggiardo din provincia Lecce, a fost distrus de flăcări în această dimineață de 19 decembrie 2017, cu puțin înaintea orei 11.00, incendiul distrugând complet locuința, precum și toate bunurile pe care conaționala noastră le avea acolo.

Din fericire, femeia română nu se afla în casă la acea oră, scrie ziarul Corriere Salentino, dar câțiva vecini, care au văzut fumul ieșind din apartament, au chemat imediat pompierii.

La apartamentul conaționalei noastre, care este situat în via Alcide De Gasperi, au sosit în scurt timp pompierii care au reușit să stingă focul și au pus în siguranță întreaga zonă. Flăcările, totuși, au reușit să distrugă atât locuința în totalitate, cât și bunurile femeii, până când incendiul a fost stins.

Din primele investigații reiese că flăcările au pornit din sufrageria femeii iar pompierii încă mai anchetează pentru a descoperi cu exactitate ce anume a provocat incendiul. Pentru moment, nu se exclude ca incendiul să fi pornit de la un scurtcircuit la instalația luminoasă a bradului de Crăciun pe care femeia îl împodobise în acea cameră dar se ia în considerare și ca incendiul să fi fost provocat de un chiștoc de țigară care a fost lăsat aprins, mai scrie sursa citată.

La fața locului s-au prezentat și agenții de la Poliția Municipală din Poggiardo, precum și carabinierii din aceeași localitate, pentru verificări de rutină.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol