Lecco: tânăra română lovită de o mașină în această dimineață a murit la spital după câteva ore de la accident

Se numește Diana Gabriela Mateianu și are 20 de ani, tânăra română lovită de o mașină în această dimineață de 9 septembrie 2017, în apropierea benzinăriei Agip de pe via XXV Aprile a localității Valmadrera, provincia Lecco.

Transportată la spitalul Alessandro Manzoni din Lecco după ce a fost resuscitată de medicii de pe ambulanță, Diana a fost internată în stare critică. Cu puțin înainte de ora 12.00, tânăra noastră conațională a decedat din cauza rănilor foarte grave provocate de automobilul Fiat Doblò care a lovit-o din plin.

Medicii la locul accidentului resuscitează tânăra română. Sursa foto: LeccoNotizie.com

Potrivit ziarului online Lecco News, șoferul autovehiculului a declarat că aceasta traversa strada în fugă și a alunecat iar el, nereușind să o evite, a lovit-o din plin. Într-o mână tânăra strângea niște bani pe care probabil voia să-i folosească pentru a cumpăra țigări de la barul din interiorul benzinăriei și se pare că traversa strada printr-un loc în care nu era semnalată o trecere de pietoni.

Poliția Locală din Valmadrera anchetează acum pentru a descoperi cu exactitate circumstanțele în care a avut loc accidentul care a dus la moartea tinerei femei românce.

Diana Gabriela Mateianu a venit în Italia în urmă cu câteva zile, aceasta venind în vizită la iubitul său care locuiește în localitatea Valmadrera, și urma să se întoarcă în România în următoarele zile, relatează ziarul La Provincia di Lecco.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul