Liliana, românca ucisă în Italia de o boală nemiloasă. Era o renumită dansatoare exotică

O renumită dansatoare exotică din Italia a murit vineri, 17 februarie 2023, în urma unei grele lupte pe care a dus-o cu cancerul timp de mai mulți ani.

Liliana Feleaga, cunoscută de public cu numele de scenă Amira Hayes, era originară din București, avea 41 de ani și locuia în Italia de la 18, în localitatea Desenzano del Garda (provincia Brescia din Lombardia) unde înființase chiar și o școală de dans exotic.

Liliana Feleaga, răpusă de o boală nemiloasă la numai 41 de ani, în Italia. Foto: Facebook/Antonio di Lallo.

Potrivit publicației locale Qui Brescia, Liliana a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu mai mulți ani, dar a reușit să învingă boala și să se pună din nou pe picioare.

Împreună cu o colegă de breaslă, pe nume Yana Romanova, românca a câștigat locul trei în cadrul unuia dintre cele mai importante concursuri internaționale din lumea dansului exotic, „Exotic Goddes”, desfășurat la Roma la data de 30 aprilie 2022.

Din nefericire, cancerul a recidivat și, deși Liliana spera că va reuși să-l învingă din nou, iar chimioterapia și suferința vor rămâne doar o amintire urâtă, în cursul zilei de ieri corpul său a cedat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Compatrioata noastră era atât de pasionată de dansul exotic încât a deschis chiar și o școală pentru aspirantele la această profesie, Lily’s Dance Studio, în localitatea învecinată, Manerba del Garda.

Ea era, de asemenea, pasionată și de modă, dar și de scris, în ultima perioadă lucrând la o carte autobiografică, precum și la o culegere cu poeziile sale.

De-a lungul carierei sale a primit și nenumărate premii, printre care și „Premiul SexyStar” oferit de canalul TV pentru adulți HardChannel și „Cel mai bun spectacol” la concursul BergamoSex 2015.

Liliana avea însă principii solide și a refuzat să joace vreodată într-un film pentru adulți, deși această propunere i-a fost făcută de mai multe ori de-a lungul vieții sale, conform celor relatate de Vicenza Today.

- Continuarea după publicitate -

Pe rețelele de socializare, nenumărate sunt mesajele de regret transmise de prieteni, români și italieni, la aflarea veștii despre moartea ei.

„Astăzi s-a stins o artistă în vigoarea deplină a vieții sale! Și în frumusețea sa deplină vreau să mi-o amintesc! Odihnește-te în pace, Amira Hayes!”, a scris Andy Casanova.

„Cu siguranță acum dansezi cu îngerii, așa cum doar tu știi să o faci! Odihnește-te în pace prietena mea!”, a transmis și Oana Tudose.

„Te-am admirat mereu pentru acea forță și acele zâmbete pe care le aveai în fiecare zi. Chiar dacă viața îți dădea o sută de motive să nu o faci, tu zâmbeai mereu! Ne-ai lăsat întotdeauna un mesaj frumos. Acum, că ai zburat departe și corpul tău a încetat să mai sufere, vei putea dansa acolo sus, liberă, ca un fluture. Rămas bun, frumusețe, odihnește-te în pace”, a fost mesajul publicat de Marika Vitale.

„Ciao, Liliana Feleaga! Odihnește-te în pace, ai luptat ca o leoaică…”, a scris Gianluigi Baini.

@rotalianul