Livorno – cetățean român de 51 de ani găsit mort pe plaja Canaletto din Piombino.

Corpul fără viață al unui bărbat de cetățenie română a fost găsit în această dimineață de 27 ianuarie, 2017, pe plaja Canaletto din localitatea Piombino, provincia Livorno. Cadavrul a fost văzut de o fată care ieșise cu câinele la plimbare pe plajă, aceasta anunțând imediat autoritățile.

La fața locului au sosit agenții de la Poliția Statală pentru primele investigații, împreună cu o echipă de Criminaliști, dar și o ambulanță de la Crucea Roșie care a constatat decesul, corpul bărbatului decedat fiind transportat la morgă în așteptarea autopsiei.

Bărbatul a fost identificat ca fiind Costel Cristinel Munteanu, în vârstă de 51 de ani, despre care se știe că locuia împreună cu o femeie, până nu de mult, în via Ilio Barontini din Piombino, la mai puțin de un kilometru de plaja unde a fost găsit. S-a declarat, de asemenea, că românul ar fi fost cunoscut de ceva timp forțelor de ordine din zonă, lăsând să se înțeleagă că în trecut acesta ar fi avut probleme cu legea.

Martorii au declarat că zilele trecute l-au văzut pe concetățeanul nostru prin oraș în stare de confuzie iar în urma analizării rănilor de pe corpul decedatului, anchetatorii au concluzionat că motivul decesului ar fi fost un accident, foarte probabil datorat stării de sănătate precare a bărbatului care l-ar fi făcut să cadă de la înălțime pe niște stânci și apoi în mare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Deși pe fața bărbatului au fost găsite diferite răni, se presupune că acestea au apărut în urma căzăturii pe stânci și nu au fost provocate de altă persoană. Procuratura din Livorno așteaptă acum rezultatele autopsiei pentru a înțelege cu claritate cauza decesului.