LSRS Italia: eveniment online dedicat Zilei Naționale a României

Liga Studenților Români din Străinătate, filiala Italia (LSRS Italia), ne invită în data de 01 decembrie 2021, la un eveniment online special, dedicat Zilei Naționale a României.

Redăm mai jos comunicatul transmis de LSRS Italia:

„Cu această ocazie ne-am gândit să organizăm un eveniment cu totul diferit față de ceea ce am făcut până acum, fiind convinși că noutatea și creativitatea sunt binevenite.

Așadar, noi vă propunem o serată de film, mai exact o excursie virtuală prin România într-o atmosferă de cinema. Vom viziona împreună filmul „Descovering Romania – Wild Carpathia” realizat de Travel Channel în 2011, considerat a fi unul din cele mai bune filme documentare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Prin această producție cinematografică, noi vă propunem o călătorie în spațiul milenar Carpato-Danubiano-Pontic prin ochii unor exploratori ce descoperă pas cu pas frumusețea României: peisaje de vis, o geografie multicoloră puțin cunoscută, tradiții arhaice autentice și o istorie fermecătoare, dar de multe ori uitată.

Vă invităm să (re)descoperim România din afară, să o cunoaștem cum rar am cunoscut-o și să ne bucurăm de ea din fața micilor ecrane.

Vă așteptăm așadar, de la ora 20:00, să sărbătorim această zi într-un stil „cinematografic”. Filmul va fi redat online, iar pentru a-l viziona înscrieți-vă în formularul următor: https://forms.gle/B87c1HHBQ7PptV3j7.