A luat viața copilului și fostei soacre pentru a se răzbuna pe fosta soție, plecată la muncă în Italia

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din localitatea Piatra-Neamț a fost arestat de polițiști în această dimineață de 26 martie 2019 după ce a luat viața fără milă a copilului său în vârstă de 16 ani și a fostei soacre, o femeie de 68 de ani, apoi a dat foc locuinței.

Tragedia a avut loc în cursul dimineții de astăzi, scrie observator.tv. Vecinii au văzut casa în care locuiau victimele în flăcări și au sunat repede la 112. La fața locului au sosit pompierii și după stingerea incendiului au găsit în interiorul casei trupurile neînsuflețite ale copilului de 16 ani și al bunicii sale din partea mamei.

Durere fără margini la locul tragediei. Sursa foto: observator.tv

În urma investigațiilor făcute de polițiști rezultă că, atât minorul, cât și bunica sa au fost întâi înjunghiați de bărbatul de 60 de ani, apoi acesta a dat foc la casă și a fugit. Polițiștii l-au găsit în scurt timp și l-au pus sub arest.

Vecinii victimelor spun că bărbatul era liniștit și nu înțeleg de ce a apelat la acest gest dramatic, dar menționează totodată că a fost însurat cu o femeie care se află în prezent la muncă în Italia și după despărțirea de el, aceasta l-a dat afară din casă. Pentru a se răzbuna, bărbatul ar fi decis să ia viața celor două persoane dragi fostei sale soții și să dea foc casei, mai scrie sursa citată.

@rotalianul