Lucca – merge la pescuit dar i se face rău și cade în lac. Român găsit mort de prietenul său în lacul Massaciuccoli

Un bărbat român în vârstă de 53 de ani a murit înecat în lacul Massaciuccoli din localitatea Torre del Lago, provincia Lucca, după ce i s-a făcut rău și a căzut în apă.

Bărbatul se afla la pescuit împreună cu un prieten, cu care venise din localitatea La Spezia, unde era rezident. Cei doi bărbați au ajuns pe malul lacului Massaciuccoli miercuri seara, 14 iunie 2017, unde și-au instalat uneltele de pescuit și au petrecut noaptea.

Unul dintre ei a adormit, în timpul nopții, și când s-a trezit în dimineața zilei de joi, 15 iunie, a constatat că prietenul său lipsea iar bățul de pescuit se afla pe mal cu firul încă în apă.

Ulterior a observat și tragedia: corpul neînsuflețit al prietenului său plutea pe lac, nu departe de mal.

Bărbatul a anunțat imediat autoritățile, la fața locului intervenind o ambulanță și agenții de la poliția locală care au chemat pompierii pentru a-i ajuta să scoată corpul conaționalului nostru din apă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Trupul fără viață al bărbatului român a fost apoi transportat la morga spitalului Versilia din localitatea Lido di Camaiore, unde anchetatorii vor stabili, în urma autopsiei, condițiile exacte în care a decedat bărbatul, relatează ziarul online Il Tirreno.

@rotalianul