Mădălina Ghenea, bijuteriile furate în aeroport au fost estimate la un milion de euro. „De trei zile dorm puțin și nu mănânc, sunt șocată”

La mai puțin de o săptămână de la jaful suferit duminică, 11 decembrie 2022, pe aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino (Roma), cunoscuta actriță și fotomodel Mădălina Ghenea a povestit jurnalistului Fulvio Fiano de la Corriere Della Sera emoțiile trăite după teribilul incident.

„De trei zile dorm puțin și nu mănânc, sunt șocată. Nu a fost un furt, ci o operație chirurgicală. Sunt prea multe lucruri ciudate care nu se potrivesc”, a mărturisit ea jurnalistului italian.

Mădălinei i-a fost furat un troler ce conținea treizeci de obiecte prețioase, bijuterii, diamante și multe altele, a căror valoare totală a fost estimată în jur de un milion de euro.

Fulvio Fiano (F.F.) a întrebat-o cum s-a putut întâmpla așa ceva, iar Mădălina a explicat că tocmai se întorcea de la Riad (Arabia Saudită) unde participase la un eveniment al prestigioasei reviste Hia (o revistă lunară arabă care se concentrează pe știrile referitoare la femeile de afaceri bogate din lumea arabă).

Dar în loc să aterizeze la Milano (Lombardia) așa cum era planificat cu 24 de ore mai devreme, și-a schimbat planurile și a mers la Roma, pentru a participa la gala Magnifica Awards.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Călătoria la clasa business a fost organizată de revista Hia cu una dintre cele mai importante companii aeriene din lume care includea mașina cu șofer deja rezervată la sosire.

„Nu NCC-ul comun, ci unul dedicat mie, parcat într-un teren rezervat, departe de zona taxiurilor”, a precizat Mădălina.

Serviciul de închiriere de mașini cu șofer (NCC) este un sistem de transport public neprogramat.

Redăm mai jos interviul Mădălinei Ghenea cu jurnalistul italian.

- Continuarea după publicitate -

F.F.: „Unde a avut loc furtul?”

M.G.: „Într-o zonă practic nepăzită. Mașina era parcată lângă un zid, iar trolerul bloca accesul terților. Trolerul a fost în acel moment încărcat de șofer în dubă”, a precizat actrița.

F.F.: „Ai fost luată prin surprindere?”

M.G.: „Nu, dimpotrivă, am ținut tot timpul trolerul sub supraveghere, în acel moment șoferul îl încărca în dubă. Hoțul s-a mișcat calm, fără a forța. Liniștit”, a continuat Mădălina.

F.F.: „L-a văzut cineva?”

M.G.: „Eu și am alergat după el țipând, dar la o intersecție nu mi-am putut da seama în ce direcție a luat-o sau dacă îl aștepta un complice”, și-a amintit actrița.

F.F: „De ce spui că există ciudățenii?”

M.G.: „Nu vreau să-l acuz pe șofer, poate că era obosit, distras, dar și eu tocmai mă întorsesem dintr-o călătorie de 18 ore și nu sunt distrasă niciodată cu obiecte de această valoare”, a subliniat Mădălina.

F.F.: „Te-a ajutat cineva?”

M.G.: „Am sunat la 112 și apoi m-au ajutat niște fotbaliști (așa mi-au spus) care erau acolo cu familiile lor. Au fost amabili. I-au spus șoferului să nu țipe la mine și m-au îndrumat la secția de poliție pentru a face un denunț. Era aproape ora închiderii și am alergat până la capăt. Ar trebui să existe filmări video”.

F.F.: „Imagini ale furtului?”

M.G.: Mădălina a precizat: „Se pare că mașina a fost parcată în singurul punct mort al acelei parcări, unde hoțul nu a ajuns întâmplător. Am depus o plângere la avocata Ilenja Mehilli și la consultanța criminalistului Roberta Bruzzone, au început investigațiile”.

F.F.: „Există alte aspecte neclare?”

M.G.: „Înainte de solicitarea mea de modificare a rezervării, persoana care a organizat călătoria m-a informat că cineva a încercat să-mi schimbe zborul, schimbare pe care nu am solicitat-o. De parcă cineva ar fi intrat în sistem în numele meu sau ar fi vrut să mă monitorizeze”.

Canalul WhatsApp Rotalianul - Revista Românului din Italia

F.F.: „În trecut, ai denunțat un presupus hărțuitor pentru diferite episoade. Te gândești la o conexiune?”

M.G.: „Multe episoade în aproximativ opt ani. Mesaje ciudate, încercări de a-mi sabota cariera și imaginea… Mă gândeam la situații separate, dar punându-le în legătură și cu acest furt, bănuiesc că este în continuare aceeași persoană”.

F.F.: „Cum trăiești acest furt din punct de vedere emoțional?”

M.G.: „Foarte rău. Am plâns până am rămas fără lacrimi. A trebuit să plec la Milano pentru a fi la serbarea fiicei mele, întâlnire la care țineam cel mai mult, dar mi-a fost teamă să mă întorc în avion sau tren și m-am dus cu mașina. M-am gândit să nu mi se întâmple din nou! Ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi fost prinsă de hoțul ăla?”

F.F.: „Călătorești des cu obiecte de această valoare?”

M.G.: „În interes de serviciu obișnuiesc să călătoresc constant în Italia și în străinătate și de obicei iau cu mine haine, bijuterii, genți de branduri cunoscute, etc. Cu unele dintre acestea nu sunt doar ambasadorul mărcii, dar am organizat și campanii de publicitate cu studioul meu. Toate brandurile cu care lucrez îmi cunosc atenția și profesionalismul și au încredere în mine pentru că văd atenția cu care păzesc creațiile lor. Eram calmă, mă aștepta un bărbat la aterizare să mă însoțească, totul era sub control. Cel puțin așa credeam.”

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20