Mafiot italian dat în urmărire de 9 ani se ascundea într-o comună din județul Cluj. Localizat și reținut de autorități

Se numește Gaetano Manzo, 66 de ani, bărbatul italian care era căutat de 9 ani de autorităţile italiene după ce fusese condamnat la închisoare pentru infracţiuni de crimă organizată. Acesta, a fost prins joi, 10 august, în judeţul Cluj, bărbatul fiind reţinut după descinderi în comuna Fizeşu Gherlii unde lucra pentru o societate din sectorul de jocuri video.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române către Medfiafax, poliţiştii din Cluj şi carabinierii italieni, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, l-au localizat şi reţinut pe cetăţeanul italian, care era căutat de autorităţile italiene, fiind condamnat la o pedeapsă de 16 ani de închisoare pentru infracţiuni de crimă organizată.

Surse judiciare au declarat că Manzo Gaetano avea legături cu gruparea mafiotă Camorra.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi doi carabinieri din cadrul Grupului de Carabinieri Napoli, Italia, l-au depistat pe bărbatul de 66 de ani, care era urmărit de autorităţile italiene de aproximativ 9 ani.

Bărbatul a fost reţinut şi prezentat magistraţilor din cadrul Curţii de Apel Cluj, pentru confirmarea mandatului european de arestare, urmând a fi predat autorităţilor italiene.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI