Mafiot italian dat în urmărire de 9 ani se ascundea într-o comună din județul Cluj. Localizat și reținut de autorități

Se numește Gaetano Manzo, 66 de ani, bărbatul italian care era căutat de 9 ani de autorităţile italiene după ce fusese condamnat la închisoare pentru infracţiuni de crimă organizată. Acesta, a fost prins joi, 10 august, în judeţul Cluj, bărbatul fiind reţinut după descinderi în comuna Fizeşu Gherlii unde lucra pentru o societate din sectorul de jocuri video.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române către Medfiafax, poliţiştii din Cluj şi carabinierii italieni, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, l-au localizat şi reţinut pe cetăţeanul italian, care era căutat de autorităţile italiene, fiind condamnat la o pedeapsă de 16 ani de închisoare pentru infracţiuni de crimă organizată.

Surse judiciare au declarat că Manzo Gaetano avea legături cu gruparea mafiotă Camorra.

- Continuarea articolului după publicitate -

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi doi carabinieri din cadrul Grupului de Carabinieri Napoli, Italia, l-au depistat pe bărbatul de 66 de ani, care era urmărit de autorităţile italiene de aproximativ 9 ani.

Bărbatul a fost reţinut şi prezentat magistraţilor din cadrul Curţii de Apel Cluj, pentru confirmarea mandatului european de arestare, urmând a fi predat autorităţilor italiene.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos