Magazin românesc din Italia, cuprins de flăcări și devastat de un incendiu. A fost deschis doar cu câteva luni în urmă

Un incendiu violent a devastat un magazin cu produse românești situat pe viale Industria, la periferia orașului Vigevano din regiunea Lombardia. Magazinul a fost deschis doar cu câteva luni în urmă, menționează Il Giorno.

Flăcările au izbucnit în jurul orei 4:30 din dimineața de marți, 12 decembrie, în interiorul magazinului EstMarket, care comercializează produse alimentare românești și din alte țări ale Europei de Est.

Focul s-a răspândit rapid, mistuind totul în calea lui și extinzându-se și la două locații comerciale învecinate, un centru solar și un bar.

Echipele de pompieri din Vigevano și Mortara, împreună cu o autoscară din Pavia, au răspuns rapid și s-au prezentat la locul incendiului.

Flăcările au fost stinse în scurt timp, dar eforturile pompierilor au continuat pe tot parcursul dimineții pentru a stinge toate focarele și pentru a evalua rezistența structurală a clădirii, în special a acoperișului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Deși daunele nu au fost încă estimate, acestea sunt considerate semnificative. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Pe lângă pompieri, la fața locului au intervenit și carabinierii din Vigevano pentru a efectua cercetări.

Cauza incendiului este încă necunoscută, dar o ipoteză preliminară sugerează că un scurtcircuit la un frigider ar putea fi responsabil de declanșarea incendiului.

Proprietarii supermarketului, care oferea o gamă variată de produse alimentare est-europene și se bucura de o deschidere recentă, se confruntă acum cu provocarea de a stabili cum și când își vor putea relua activitatea.