Mamă a patru copii, ucisă în Italia de soț pe fondul unei crize de gelozie

O dramă cutremurătoare a avut loc în Savona, unde Etleva Bodi, o femeie de 31 de ani de origine albaneză și mamă a patru copii mici, și-a pierdut viața după ce a fost strangulată de soțul ei, Selami Bodi, în vârstă de 41 de ani.

Într-o criză de gelozie, bărbatul şi-a strâns de gât soţia

Incidentul tragic s-a produs vineri seara, 27 octombrie, în dormitorul lor, situat în cartierul central Villapiana și a culminat cu moartea femeii după două zile de agonie.

Conform informațiilor oferite de autorități, Etleva și Selami au avut o ceartă violentă în noaptea de vineri spre sâmbătă, aparent pe fondul geloziei. Femeia s-a retras în dormitor și a început să vorbească la telefon, însă nu este clar cu cine.

Soțul, auzind-o vorbind, a intrat în cameră și, cuprins de furie, a început să o strângă de gât. Realizând gravitatea faptei sale, Selami a fost cel care a sunat la serviciile de urgență pentru ajutor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Echipele de salvare, ajunse la fața locului împreună cu Carabinierii, au găsit-o pe Etleva fără puls. După peste o oră de eforturi intense, medicii au reușit să o resusciteze, dar starea ei a rămas critică.

Transferată la spitalul San Paolo în stare de comă, inima ei a încetat să mai bată după 48 de ore.

Selami Bodi, care nu avea antecedente penale, a fost arestat și transferat în închisoarea Marassi din Genova. Acesta este acuzat de omor calificat.

Femeia nu depusese niciodată plângere împotriva soțului ei. Bărbatul urmează să fie interogat în zilele următoare.

Cei patru copii ai cuplului, cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, dormeau în camerele lor în momentul incidentului și acum au fost încredințați unchiului lor.

„Toți acești patru copii sunt acum sub protecția justiției italiene, după ce mama lor a murit și tatăl lor este în arest. Un astfel de eveniment ne-a lăsat șocați și incapabili să acceptăm realitatea”, a declarat fratele Etleveli pe platforma GoFundMe, unde se strâng fonduri pentru susținerea copiilor.