Mamă din Italia, apel emoționant către hoțul care i-a furat geanta: „Înapoiază-mi amintirile fetiței mele decedate”

Barbara Farella, o profesoară de școală primară din Roma, a lansat un apel disperat către persoana care i-a furat geanta pe data de 17 noiembrie, informează Today.

În geantă, pe lângă bani și documente, se aflau brățări și fotografii ale fiicei sale, Dalila, care a murit de leucemie la vârsta de doar 3 ani în 1998.

„Nu contează banii, cardurile de credit și documentele, dar te rog să-mi restitui fotografiile și brățările fiicei mele care a plecat la cer”, a spus Farella.

În dorința de a găsi hoțul și de a recupera măcar amintirile fiicei sale, femeia a postat apeluri pe rețelele de socializare și a afișat mesaje în apropierea locului furtului.

Barbara Farella a transmis:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Către tine, care mi-ai furat geanta, aș dori să fac un apel sau mai bine zis, un apel către inima ta. Nu contează banii și documentele pe care trebuie să le refac, dar în geantă erau două brățări de bebeluș ale fiicei mele Dalila, care a fost răpusă de leucemie.

Ele erau singurele amintiri pe care le aveam de la ea. Erau și câteva fotografii ale ei (din păcate nu am multe, pentru că mi-a fost luată prea devreme).”

Mama îndurerată a mai adăugat în anunțul în care a atașat o fotografiei a fiicei sale:

„Poate pentru tine aceste lucruri nu au valoare, dar pentru mine erau vitale, erau un mod de a o simți aproape.

Te rog, nu le vinde la un amanet, sunt dispusă să ți le răscumpăr, sau poți să mi le returnezi anonim la școala Renato Fucini, situată în apropiere de parc sau la carabinieri. Ți-aș fi foarte recunoscătoare. Eu sunt Barbara, iar ea este micuța Dalila.”

Acest apel de suflet a fost distribuit în online, cu speranța că va atinge inima persoanei care deține aceste obiecte atât de importante pentru o mamă care și-a pierdut prea devreme „micul ei înger”.