O româncă dispărută în Italia de aproape doi ani este căutată cu disperare de mama ei: „Ajutați-mă să o găsesc!”

O femeie română din Italia este dată dispărută de familia ei din România, care nu mai știe nimic de ea din februarie 2019. Lavinia Ionela Radu are 39 de ani și a dispărut la Rimini (Emilia-Romagna). Era în Italia din anul 2003 și lucra la un supermarket PROFI.

„Ultima dată am vorbit cu ea la sfârșitul lui februarie 2019”, ne-a spus la telefon mama Laviniei. „De atunci parcă a intrat în pământ, nimeni nu mai știe nimic de ea, iar pe noi, acasă, nu ne-a mai sunat. Ceea ce este foarte ciudat, deoarece suna foarte des și țineam mereu legătura.”

Lavinia Ionela Radu, 39 de ani, dispărută în Italia. Foto: profilul facebook

Lavinia Ionela Radu o are în România nu doar pe mama ei, cu care ținea legătura, ci și un băiat în vârstă de 14 ani pe care îl iubește enorm și căruia i-a trimis de-a lungul timpului tot ceea ce avea nevoie. „E la mine de când avea doi anișori băiatul, Lavinia i-a trimis întotdeauna absolut tot ce avea nevoie, îl iubea mult și când venea acasă erau de nedespărțit. Este imposibil ca ea să fi dispărut așa, deodată, în mod voluntar și să nu mai vrea să știe nimic de el, băiatul era viața ei!”, ne-a mărturisit mama Laviniei.

În ultima convorbire telefonică, pe care Lavinia Ionela Radu a avut-o cu mama ei, i-a mărturisit că a cunoscut un bărbat italian și intenționează să se mute împreună cu acesta. În apelul video i-a arătat mamei interiorul casei unde avea să locuiască cu bărbatul italian, dar nu i-a precizat și adresa. Mama nu știe nici numele bărbatului și nici localitatea unde s-ar fi mutat fiica ei. „Mi-a spus doar că l-a cunoscut pe acest bărbat și se mută cu el. Și că el a fost operat de inimă, în rest nu știu absolut nimic despre dânsul, nici cum îl cheamă, dacă locuiește în Rimini sau în altă parte, ce vârstă are, nimic, nimic.”

Un alt amănunt este că sora Laviniei a vrut să o viziteze pe aceasta în Italia, dar Lavinia i-ar fi transmis că bărbatul italian nu era de acord cu vizita respectivă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mama femeii românce a depus o plângere la Poliția Română în legătură cu dispariția fiicei sale și urmează să contacteze și autoritățile din Italia. Încearcă să trimită anunțul și emisiunii Chi L’ha Visto în încercarea de a afla ceva despre fiica ei, dar cea mai mare speranță a ei este în ajutorul pe care comunitatea românilor din această țară i-l poate da: „Este imposibil ca cineva să nu o fi văzut în acest timp, e plină Italia de români, vă rog, dacă cineva știe unde este sau o întâlnește să-i spună că mama și copilul ei așteaptă să o audă și să o vadă.”

Ultima postare pe Facebook, unde era foarte activă, Lavinia a publicat-o pe data de 4 martie 2019. Acesta este ultimul semn pe care femeia l-a transmis prietenilor și familiei sale, de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea.

Lavinia Ionela Radu, 39 de ani, dispărută în Italia. Foto: profilul Facebook

Cine are informații exacte despre Lavinia Ionela Radu, a văzut-o sau știe unde se află, este rugat să o contacteze pe mama acesteia la numărul de telefon: 0040/755752698.

Distribuie acest articol