Mamă moartă la naștere din cauza unei complicații rare. Lichidul amniotic a ajuns în sângele ei

Într-o vreme în care rețelele de socializare documentează fiecare moment al vieții noastre, unele postări pot căpăta o semnificație profundă, în mod neașteptat.

Așa a fost cazul lui Kelli Tyler, o mamă de 35 de ani din Oklahoma (SUA), a cărei ultimă postare pe Facebook a devenit, din păcate, o mărturie cutremurătoare a unei tragedii iminente.

Kelli, aflată la cea de-a cincea naștere, a murit în urma unei complicații rare, în care lichidul amniotic a ajuns în sângele ei, relatează Daily mail.

Cu doar câteva ore înainte de a muri, Kelli a împărtășit entuziasmul său cu privire la sosirea celui de-al cincilea copil.

„Ne mutăm!!!”, a scris ea pe Facebook, alăturând postării o fotografie în care zâmbește spre cameră, purtând o rochie neagră și înconjurată de mai multe bunuri personale, gata să își întâmpine noul bebeluș.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din păcate, viața are uneori planuri pe care nu le putem anticipa. În ziua de 6 septembrie, în timpul nașterii, Kelli a suferit o complicație gravă – lichidul amniotic a ajuns în sângele ei.

Această complicație rară, dar periculoasă, a dus la decesul ei într-un moment care ar fi trebuit să fie unul dintre cele mai fericite din viața sa.

Medicii au luptat timp de două ore pentru a o resuscita, însă în cele din urmă au trebuit să accepte trista realitate.

Bebelușul, o fetiță care se va numi Jalie, pare a fi sănătoasă, dar va trece ceva timp până se vor putea determina eventualele efecte pe termen lung asupra sa.

1200-2023091010345 (6)
Kelli Tyler și fetița ei, Jalie. Sursa foto: Daily mail

Embolia cu lichid amniotic este o complicație rară și gravă a sarcinii, având potențial letal asupra mamei, fătului sau a ambilor.

De obicei, embolia cu lichid amniotic apare în timpul nașterii sau în perioada imediat după naștere. Deși foarte rară, ea constituie una dintre principalele cauze de deces în timpul travaliului sau la scurt timp după naștere.